‘İsrail Cumhurbaşkanını Türkiye'ye Davet Etmek Zulme Destektir’

Çar, 23/02/2022 - 19:15

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu düzenlediği haftalık basın toplantısında, Siyonist İsrail başkanının Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından Türkiye'ye davet edilmesini eleştirdi. 

Welayet News  - Temel Karamollaoğlu’nun konuyla ilgili açıklamaları şu şekilde: 'Yıllar evvel hazırlanan planlar işletilmekte; emperyalist ve Siyonist güçler aşama aşama yol almaktadır. Bunu görmemek olmaz. Milli Görüş Hareketi olarak yıllardır dilimizde tüy bitti. BOP, aslında Büyük İsrail Projesi’dir. Son 20 yıldır bu projenin tatbikatı AK Parti'nin iktidarıyla bambaşka bir boyut kazanmıştır.  Zaman zaman İsrail ile kavgalı gibi gözüküp, arkasından İsrail’i baş tacı etmenin izahı yoktur. One minute diyeceksiniz, Mavi Marmara katliamını yok sayacaksınız, saldırganlardan yana bir tavır sergileyeceksiniz. Bunun kabulü kesinlikle mümkün değil. Artık İsrail’in ırkçı devlet anlayışına sahip olduğu, Filistinlilere zulm eden bir ülke olduğunu farklı ülkelerde kabullenmeye başladı.

İsrail zalim bir devlet olarak tescil edilmiş durumdadır. İsrail Cumhurbaşkanını yeniden Türkiye’ye davet edip itibar iade etme gayreti zulme destek manasına gelir. Birileri BOP haritalarını Sayın Cumhurbaşkanının önüne lütfen koysun artık. BOP sınırlarının nerelere gittiğini, bizim ülkemizin nasıl parçalanacağını ortaya koyan haritalara Sayın Cumhurbaşkanı razıysa, kusura bakmayın bu ülke buna tahammül edemez. Gaflete düştünüz. Millet meclisi kabul etmemesine rağmen Amerika Irak’ı işgal ederken ona destek verdiniz, Suriye’yi harabeye çevirdiniz! Şimdi de kalkmış bu zulme destek olmak için İsrail Cumhurbaşkanını davet ediyorsunuz, neden? Çünkü ekonomi...

Aslında uyarılarımızı ve söylediklerimizi en iyi bilenlerden bir tanesi Sayın Cumhurbaşkanıdır. Cumhurbaşkanının bu meseleleri bir daha gözden geçirmesine ihtiyaç var.

Biz Milli Görüşçüyüz. Ülkemizin yaşanabilir bir hale gelmesini arzu ediyoruz, güçlü bir ülke olacağımıza inanıyoruz. Bunun gerçekleşmesi manevi ve maddi kalkınma olmadan olmaz.'

MİLLİ GAZETE



Yeni yorum ekle