İşgal Rejiminin Nükleer Müzakere Endişesi; 'İzin Vermeyeceğiz'

Pt, 21/02/2022 - 17:59

İşgal rejimi Başbakanı Naftali Bennett, İran'ın, Viyana'da devam eden nükleer müzakerelerde, Devrim Muhafızları Ordusu'nun terör listesinden çıkarılmasını talep ettiğini söyledi.

Welayet News  - İran ile uluslararası aktörler arasındaki nükleer müzakerelerin yakın zamanda bir anlaşmaya dönüşeceğini belirten katil rejimin başbakanı Bennett, bu durumdan duyduğu rahatsızlığı  "Yapılacak bu anlaşma, öyle görünüyor ki, daha fazla şiddetin olacağı daha tehlikeli bir Ortadoğu yaratacak. ABD'nin bizim en büyük ve en güçlü dostumuz olduğuna hiç şüphe yok. Ancak bu anlaşmanın sonuçlarına bölgede ve İsrail'de yaşayan bizler katlanacağız" sözleriyle dile getirdi.

Bölgedeki terörün asıl kaynağı olan işgal rejiminin başbakanı Bennet iki yüzlü bir tavırla konuşmasını sürdürerek, "Devrim Muhafızları Ordusu'nun terör listesinden çıkarılmasını talep ediyorlar. Bunun ne demek olduğunu size açıklayayım: İran, dünyanın en büyük terör örgütünün kancanın ucundan kurtulmasını istiyor" ifadelerini kullandı.

Bennett, rejim için endişelendiğini belirterek "İsrail, İran'ın nükleer gücün eşiğinde bir devlet olmasına izin vermeyecek" dedi.

 



Yeni yorum ekle