Demir Kubbe'ye bağlı olanlar hesaplarını yeniden gözden geçirmelidir

Pa, 20/02/2022 - 09:20

Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Müzakere Heyeti Başkanı, Lübnan sınırına yakın Siyonist yerleşkeler üzerindeki gücünü gösteren Lübnan İslami Direnişi insansız hava aracı hakkında konuştu.

Welayet News  - Yemen Ulusal Kurtuluş Hükümeti Müzakere Heyeti Başkanı Muhammed Abdüsselam, Lübnan İslami Direnişinin insansız hava aracının Lübnan sınırına yakın Siyonist yerleşkeler üzerindeki gücünü göstermesi hakkında açıklamalarda bulundu.

Muhammed Abdüsselam, “Kendini koruyamayan, başkalarını koruyamaz ve destekleyemez” dedi ve şu ifadelerde bulundu: ‘Siyonist rejimin demir kubbesinin Hizbullah İHA'sı karşısındaki kırılganlığından sonra, Siyonist rejime umut bağlayanlar hesaplarını yeniden gözden geçirmelidir.

Kendini koruyamayan, başkalarını destekleme konusunda daha aciz olacaktır. Sadece Yemen'den ayrılmak, işgalcilerin başkalarından istedikleri güvenliği onlara geri getirecektir.’

Muhammed Abdüsselam daha önce de işgal altındaki toprakların hava sahasında Hizbullah’ın insansız hava araçlarını engelleyemediği için Siyonist rejimin füze sistemi gücüyle alay etmişti.

Yemenli bu yetkili twitter hesabında şunları yazdı: ‘Siyonist işgalciler BAE'ye Yemen insansız hava araçlarını ve füzelerini vurmak için Siyonist füze sistemlerini kullanmasını önerdiler.

Şimdi Hizbullah’ın insansız hava aracının işgal altındaki toprakların derinliklerine yaptığı istihbarat operasyonundan sonra Siyonistlere ilan ediyoruz: “ Eğer doğru söylüyorsanız, füze sistemlerini kullanmaya kendiniz daha layıksınız.”

Lübnan Hizbullah Hareketi dün işgal altındaki toprakların kuzeyinde yaşanan güvenlik olayıyla ilgili bir açıklama yaptı. Hizbullah yaptığı açıklamada şu ifadelerde bulundu: ‘İslami Direniş bugün işgal altındaki Filistin topraklarına bir insansız hava aracı gönderdi.

İslami Direniş İHA'sı işgal altındaki toprakların hava sahasında 40 dakika devriye gezdi. Bu insansız hava aracının görevi keşif faaliyetleri yürütmekti. Keşif görevi, işgal altındaki kuzey Filistin'den 70 km'lik bir mesafeye kadar uzanıyordu. Düşmanın "Hassan İHA'sını” devirmek için tekrarlanan sayısız girişimlere rağmen, İHA, işgal altındaki bölgelerden güvenli bir şekilde geri döndü.

Tags: 


Yeni yorum ekle