Erdoğan'dan şaka gibi açıklama: Türkiye ekonomisi dünyada bir numara!

Sa, 05/06/2018 - 17:38

Türkiye'nin geçtiğimiz 10 yılda 8 milyon istihdamla Avrupa ülkelerinin tamamı kadar yeni iş imkanı sağladığını söyleyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Siz bakmayın kur üzerinden oynanan oyunlara. 24 Haziran'dan sonra bunlarla hesaplaşacağız. Türkiye ekonomisi tüm başlıklarda gelişmiş ülkelerden dahi çok ileri seviyededir. Dünyada bir numara" dedi.

Welayet News - HDP'nin cumhurbaşkanı adayı Selahattin Demirtaş'a 'terörist' diyen Erdoğan, muhalefetin Demirtaş'a desteğine de tepki gösterdi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Sakarya mitinginde konuştu. Erdoğan, ülkede refah seviyesinin yüksek olduğunu iddia etti.

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Tayyip Erdoğan Sakarya mitinginde konuştu. Erdoğan konuşmasında 'Her eve elhamdülillah buzdolabı giriyorsa refah seviyesi var demektir" dedi.

Erdoğan, "Konuşuyorlar ekonomide şöyle oldu böyle oldu. Dinleyin dinleyin, bay Kemal burayı da iyi dinle. Sizin otomobile motomobile kafanız basmaz. 2002 yılında 91 bin adet otomobil satılan Türkiye’de, geçtiğimiz yıl 723 bin otomobil satıldı. Buzdolabı satışı neydi? 1 milyon 88 bin. Nereye çıktı? 3 milyar 107 bine yükseldi. Demek ki fakir fukara değil, eğer her eve buzdolabı giriyorsa demek ki bir refah seviyesi var. Otomobiller giriyorsa bir refah seviyesi var" dedi.

APOLET TARTIŞMASINI DEMİRTAŞ'A YÖNELTTİ

Erdoğan, 2. Ordu Komutanı İsmail Metin Temel'in Eroğan'ı alkışlamasıyla başlayan apolet tartışmasını sürdürdü. Muharrem İnce'ye seslenen Erdoğan, "Sen kimsin ya? Sen nesin ya? Sen bu ülkenin bir hukuk devleti olduğunu hala öğrenemedin mi? Sana o apoletleri söktürmezler. Ha sen apolet mi sökeceksin? Gidip de kendisini ziyaret ettiğin Selahattin Demirtaş’a mı takacaksın o apoletleri?" diye konuştu.

 



Yeni yorum ekle