Ensarullah’tan Sert Uyarı: Yenilgi BAE'nin Kaçınılmaz Kaderidir

Cu, 04/02/2022 - 13:07

Yemen Ensarullah hareketi lideri Yemen halkının zillet ve aşağılamayı asla kabul etmeyeceğini vurgulayarak, "Yenilgi BAE'nin kaçınılmaz kaderi olacaktır" dedi.

Welayet News  - Yemen Ensarullah hareketi lideri Seyyid Abdülmelik Bedreddin el-Husi, Receb ayının gelmesi münasebetiyle yaptığı konuşmada şunları söyledi: 'Düşmanların bizimle savaşmadaki amacı bize tamamen hakim olmaktır, ancak düşmanlar karşısındaki konumumuz parlak bir konum ve sadık, sabırlı ve mücahit insanların konumudur.

Karşılaştığımız pek çok sorun ve acılar konumumuzu değiştirmemelidir. Zillet ve aşağılanmayı ve düşmanların egemenliğine girmeyi asla kabul etmiyoruz.

Çocukların, kadınların ve esirlerin düşmanlar tarafından öldürülmesi, haklılığımıza olan inancımızı artırmaktadır.

En büyük hata, karşı karşıya olduğumuz cani ve intikamcı düşmanın egemenliğini kabul etmektir.

Düşmanlar bize ne kadar baskı yaparsa, onlara karşı o kadar ciddi oluruz.

Saldırıların başlangıcından itibaren birçok sorunla karşılaştık, ancak Allah'a ve çabalarımıza güvenerek büyük zaferler elde ettik ve bugün milletimiz tam anlamıyla galip geldi.

Amerika Birleşik Devletler, İsrail ve İngiltere, BAE'yi Yemen'e karşı düşmanca eylemlerini yoğunlaştırmaya zorlarken, bu tür eylemler BAE için yalnızca yenilgiyle sonuçlanacak ve onlar  başarısız olacaktır.

Şebve'de meydana gelen geri çekilmeler, savaşın şartlarından kaynaklanmaktadır ve bu, milletimizin başarısız olduğu anlamına gelmez.

Amerika Birleşik Devletleri, İngiltere ve İsrail'in rızasıyla kazanacağını düşünen herkes aldanır ve başarısızlık onların kaçınılmaz kaderidir.'



Yeni yorum ekle