AGD'den İsrail Konsolosluğu Önünde Hükümete Çağrı: ABD ve İsrail’den Değil Allah’tan Korkun!

Sa, 01/02/2022 - 06:56

İsrail rejiminin İstanbul'daki konsolosluğunun önünde bir araya gelen binlerce kişi Herzog'un Türkiye'ye gelecek olmasına tepki gösterdi.

Welayet News  - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz günlerde yapmış olduğu açıklamayla Siyonist İsrail rejimi Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog'un Türkiye'ye geleceğini duyurmuştu. Türkiye ile İsrail rejimi arasında "normalleşme" olacağını vurgulayan Erdoğan, ilişkilerde kazan kazan anlayışında olduklarını dile getirmişti.

MİLLİ GÖRÜŞÇÜLER MEYDANLARA İNDİ

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, işgalci İsrail rejimine ilişkin sözleri hayretle karşılanırken Milli Görüş hareketi her zaman olduğu gibi yine Filistin davasına sahip çıktı. Anadolu Gençlik Derneği'nin çağrısıyla meydanlara inen çok sayıda vatandaş, Herzog'un Türkiye'ye gelecek olmasına tepki gösterdi.

İSTANBUL'DAKİ EYLEMİN ADRESİ İSRAİL KONSOLOSLUĞU OLDU

AGD İstanbul Şubesi, işgalci İsrail rejimi Cumhurbaşkanı Herzog’un ülkemize yönelik ziyaretine ilişkin olarak Pazartesi akşamı saat 21.00'da İsrail rejimi Konsolosluğu önünde basın açıklaması gerçekleştirildi. Basın açıklamasını yapan AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, "Buradan ülkemizi yönetenlere yüksek sesle soruyoruz: Değişen ne olmuştur da İsrail ile işbirliğini arttırma ihtiyacı doğmuştur? Bu geliş İsrail’in önümüzdeki dönemde yürüteceği hangi hamlelerin habercisidir? Şimon Perez, gazi meclisimizde konuştuktan, dakikalarca alkışlandıktan sonra bölgemizde Müslümanların hayrına ne gerçekleşmiştir?" ifadelerini kullandı.

AMERİKA'DAN, İSRAİL'DEN DEĞİL, ALLAH'TAN KORKUN!

İsrail rejiminin İstanbul'daki konsolosluğunun önünde gerçekleştirilen basın açıklamasında konuşan AGD İl Başkanı Yaroğlu, Müslüman ülkelerin idarecilerine de seslendi. Yaroğlu, "Amerika’dan, İsrail’den, Avrupa’dan, Rusya’dan, Çin’den değil, Allah’tan korkun, Allah’tan korkun, Allah’tan korkun! Allah’a güvenin, ahiretinizi düşünün! Tarihinize bakın inancınıza sarılın! Bu aziz millet İsrail'in siyasetinde figüran olmayı hazmedemez. Derhal! Bu politikadan vazgeçin! Bölgemizde bulunan Müslüman ülkelerle işbirliğini geliştirin! Sorunlara birlikte çözüm arayın!" dedi



Yeni yorum ekle