Eylem Çağrısı; Bebek Katillerini İstemiyoruz

Pt, 31/01/2022 - 10:05

Anadolu Gençlik Derneği (AGD) Başkanı Salih Turhan, Türkiye'ye gelecek olan işgalci İsrail rejimi Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog'un ziyaretini protesto etmek amacıyla basın açıklamaları düzenleneceğini duyurdu.

Welayet News  - Tüm Türkiye'de basın açıklamasında buluşulacağını belirten Turhan, "Bebek katillerini istemiyoruz! Eli kanlı terörist temsilcisi İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Herzog ülkemizde istemiyoruz. Yarın tüm Türkiye'de basın açıklamalarında buluşuyoruz." dedi.

AGD İstanbul Şubesi, işgalci İsrail rejimi Cumhurbaşkanı Herzog’un ülkemize yönelik ziyaretine ilişkin olarak Pazartesi günü saat 21.00'da İsrail rejimi Konsolosluğu önünde basın açıklaması gerçekleştirecek.

Sosyal medya hesabı aracılığıyla açıklamada bulunan AGD İstanbul Şube Başkanı Mehmet Yaroğlu, "Terör devleti İsrail'in Cumhurbaşkanı Herzog’un ülkemize gelecek olması Türkiye Müslümanları adına bir utanç vesilesidir. AGD İstanbul olarak yapılması planlanan ziyaretle alakalı yarın (Pazartesi) 21.00'da İsrail Konsolosluğu önünde bir basın açıklaması gerçekleştireceğiz. Tüm İstanbulluları yarın gerçekleştireceğimiz basın açıklamamıza davet ediyorum. Bir kez daha gür bir sesle haykıracağız: İsrail ile örtünen çıplak kalır..." ifadelerini kullandı.

MilliGazete



Yeni yorum ekle