Bennett: Herzog'un Erdoğan'la görüşmesini reddetmiyorum, büyük düşmanımız İran'a karşı herkesle diyalog kurmalıyız

Ct, 29/01/2022 - 16:25

İsrail basınına konuşan ve Filistin direnişinin arkasındaki İran desteğine dikkat çeken Siyonist rejim başbakanı Bennett, İran’ın ahtapot gibi bölgeyi sardığını, İsrail’in bu durum karşısında ahtapotun kollarıyla savaşmayı bırakıp direkt ahtapotun kendisiyle savaşması gerektiğini söyledi.

Welayet News  - Siyonist İsrail rejiminin Başbakanı Naftali Bennett, Filistin direnişinin İsrail’e verdiği ekonomik zarara değinerek, 200 dolarlık roketleri karşılamak için 100 bin dolarlık füzeler kullandıklarını söyledi.

İsrail basınına konuşan ve Filistin direnişinin arkasındaki İran desteğine dikkat çeken Bennett, İran’ın ahtapot gibi bölgeyi sardığını, İsrail’in bu durum karşısında ahtapotun kollarıyla savaşmayı bırakıp direkt ahtapotun kendisiyle savaşması gerektiğini söyledi.

Türkiye-İsrail yakınlaşması hakkında da değerlendirme yapan terör rejimi başbakanı, İsrail Cumhurbaşkanı Herzog’un Erdoğan’la görüşmesini reddetmediğini kaydetti. Bennett, ‘Büyük düşmanımız İran’a karşı tüm dünya ile diyaloğu güçlendirmeliyiz’ dedi.



Yeni yorum ekle