Yemen Savunma Bakanı: Koalisyon Acı ve Sarsıcı Darbelerimizi Beklesin

Cu, 28/01/2022 - 09:16

Yemen Savunma Bakanı yaptığı açıklamada, "Suudi saldırgan koalisyonu, stratejik askeri ve ekonomik noktalarında acı verici ve yıkıcı darbeler beklesin." dedi.

Welayet News  - El-Mesire haber ajansının bildirdiğine göre, Yemen Savunma Bakanı Muhammed Nasır el-Atifi açıklamasını şöyle sürdürdü: "Suudi saldırgan koalisyonunun saldırılarını artırması savaşın sona ermesine yardımcı olmayacak, bilakis savaşın coğrafi kapsamını genişletecek, barış fırsatlarını yok edecek ve bölgesel güvenlik ve istikrarı baltalayacaktır."

Muhammed Nasır el-Atifi, "Suudi saldırgan koalisyonunun düşmanca eylemleri bizi, saldırganlar için yenilgi ve pişmanlıktan başka bir şey olmayan stratejik askeri seçenekleri kullanmaya mecbur kıldı." diye belirtti.

Yemenli yetkili, "Son dönemde tanık olduğumuz Suudi saldırgan koalisyonunun saldırılarının yoğunlaştırılması, ABD ve Siyonist rejim tarafından gerçekleştirilmiştir." dedi.

Muhammed Nasır el-Atifi, "Füze ve insansız hava araçlarımızın düşman topraklarındaki saldırıları, uyarı mesajlarından başka bir şey değildir. Bugün, Yemen'i, bağımsızlığını ve birliğini savunmak için en kötü olasılıklarla yüzleşmeye her zamankinden daha fazla hazırız."

Yemen Savunma Bakanı, açıklamasını şu beyanatla noktaladı:

"Tehditlere tehditlerle karşılık vereceğiz, saldırılara saldırılarla ve bombalamaya bombalayarak yanıt vereceğiz. Washington ve Tel Aviv temsilcilerine, saldırılarınızı sürdürürseniz bilinmeyen bir akıbetin sizi beklediğini söylüyoruz."



Yeni yorum ekle