Erdoğan: İsrail Cumhurbaşkanı Sayın Herzog'un Türkiye'ye Bir ziyareti Olabilir

Çar, 19/01/2022 - 07:47

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, İsrail ile ilişkiler konusunda "İsrail Cumhurbaşkanı Herzog'la yapmakta olduğumuz görüşmeler var. Belki sayın Herzog'un Türkiye'ye ziyareti olabilir" dedi. 

Welayet News  - Cumhurbaşkanı Erdoğan, İsrail Başbakanı Naftali Benet'in Türkiye'ye karşı olumlu yaklaşımları olduğunu savunarak, "Olumlu yaklaşım, kazan kazan esasına dayalı olduktan sonra biz Türkiye olarak elimizden geleni yaparız. Her şeyden önce siyasetçiyiz. Siyasetçiler olarak biz kavga için yokuz, barış için varız ve barış için ne gerekiyorsa, eğer bu konuda petrol barışın bir aracı olacaksa bunu kullanırız" dedi. Erdoğan, Siyonist İsrail Cumhurbaşkanı Yitzak Hertzog'un Türkiye'yi ziyaret edebileceğini de söyledi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Sırbistan Cumhurbaşkanı Aleksandar Vucic'le yaptığı baş başa, heyetler arası ve 3'üncü Yüksek Düzeyli İşbirliği Konseyi toplantısının ardından ortak basın toplantısı düzenledi.

Sırbistan'la ilişkilerin mükemmel seviyede olduğunu aktaran Erdoğan, "2021 ilişkilerimiz açısında müstesna bir yıl oldu.



Yeni yorum ekle