Abdulbari Atvan: Filistin ayakta ve Siyonistlerin eline düşmediyse bu Kasım Süleymani sayesindedir

Çar, 05/01/2022 - 18:27

Arap dünyasının tanınmış gazetecilerinden Filistinli Abdulbari Atvan, İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin şehadetinin ikinci yıldönümünde kaleme aldığı yazıda önemli tespitlere yer verdi.

Welayet News  - Arap dünyasının tanınmış gazetecilerinden Filistinli Abdulbari Atvan, İran Kudüs Gücü Komutanı Kasım Süleymani’nin şehadetinin ikinci yıldönümünde kaleme aldığı yazıda önemli tespitlere yer verdi.

İslami Analiz'de yer alan habere göre: Aynı zamanda Londra merkezli Rey’ul Yevm Gazetesi’nin Genel Yayın Yönetmeni olan Atvan, İmam Hamanei’nin ‘Bu suikastın failleri, ağır bir bedel ödeyecek’ dediğini hatırlatarak intikam çabalarının hız kazanacağına işaret etti.

Atvan, ABD’den alınacak intikamın Ortadoğu’daki varlığının bertaraf edilmesi şeklinde tezahür edebileceğini kaydetti.

Abdulbari Atvan, Kasım Süleymani’nin Suriye, Irak, Yemen, Filistin ve Lübnan başta olmak üzere bütün Ortadoğu coğrafyasında Amerikan ve Siyonist vesayetine karşı mücadele ettiğini dile getirdi.

Atvan, ‘Başta Filistin direnişi olmak üzere tüm Arap halkları Kasım Süleymani’ye çok şey borçlu, çünkü Filistin halkının ayakta kalması, elde edilen zaferler, Gazze Şeridi'ndeki İslami direniş gruplarına sağlanan tünel mühendisliği eğitimi ile füze ve İHA teknolojisi General Süleymani'nin stratejisi ve doğrudan denetimi sayesinde gerçekleşmiştir. Gazze Şeridi'ndeki İslami Direniş Hareketi’nin üst düzey kaynaklarına göre, General Kasım Süleymani bölgeyi ziyaret etmiş ve birkaç gün orada kalıp direniş liderleriyle bir araya gelmiştir’ diye yazdı.



Yeni yorum ekle