İsmail Kaani: Hayatlarında Hiç Görmedikleri Bir İntikam Alacağız

Çar, 05/01/2022 - 10:49

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani, Trump'ı ve Mike Pompeo gibi ortaklarının suçlarını bildiklerini vurgulayarak, ‘Şehit Süleymani bölgede defalarca Pompeo'yu küçük düşürmüştü ve ona suikast düzenleyerek kazandıklarını sandılar ama güvende olmayacaklarını bilmiyorlardı’ dedi.

Welayet News  - ‘Temel intikamımız düşmandan alınacak. Elbette suçluların üslubuna sahip değiliz ama kendi üslubumuz var’ diyen İsmail Kaani intikamın kesin olarak alınacağına vurgu yaptı.

Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani bu akşam Kasım Süleymani’yi anma töreninde, Şehit Süleymani'nin Direniş Cephesi'nin tüm savaşçılarının ve şehitlerinin dostu olduğunu belirterek, şunları söyledi: ‘O Allah ve velayet için çalıştı ve bu çabalar onu çok büyük yaptı.

Kudüs Gücü komutanı düşmanlara da seslendi:  İslam ve Şiiliğin zengin kültüründe neler yattığını bilemeyecek kadar küçüksünüz. Siz şehitliğin anlamını bilmiyorsunuz. Şehidin savunmasını, cihatını, şehadetini anlamıyorsunuz. Şehitleri şehit etmekle onların yolu kesilir mi sanıyorsunuz? Neyi yanlış yaptığınızın farkında mısınız? Uluslararası kurallara göre en büyük suçu işlediniz. Ama Kasım Süleymani'den daha güçlü olan Şehit Süleymani, dünyada hakikatin yolunu izliyor ve her geçen gün ilerliyor.

Kaani, Kasım Süleymani’yi onurlandırmanın Direniş Cephesi'nin tüm şehitlerini onurlandırmak anlamına geldiğine dikkat çekerek şunları ekledi:

Düşman, yarattığı suçla ve yaptığı en aşağılık hareketle Şehit Süleymani'nin yolunun kesileceğini düşündü. Trump ve suç ortaklarının kim olduğu bizim için açık. Katil Pompeo'yu Şehit Süleymani kadar kimse küçük düşürmemişti. Süleymani'nin şehadetiyle aşağılanmasının son bulacağını düşündü. Aşağılanmanızın biteceğini mi sandınız? Eski ABD Başkanı Trump'la birlikte General Süleymani'nin şehadetiyle gizli veya açık ilişkili olanlar, dünyanın tüm özgür insanlarının büyüteci altındadır. İslam toplumu ve Müslümanların ötesinde, dünyanın hür insanları sizden o kadar çok intikam alacak ki, ömür boyu unutamayacaksınız.

Konuşmasının sonunda, İsmail Kaani şunları söyledi: ABD'nin bölgeden çekilmesi hedeflerden biriydi ve tabii ki geri çekilmenin ötesinde kovuldu.

Temel intikamımız sizden alınacak tabi bizimde kendi tarzımız var. Suçluların tarzına sahip değiliz ama kendi tarzımız var. Direniş yolu devam eder ve direniş kılıcı düşmanları ininden çıkarır.



Yeni yorum ekle