Şehit Süleymani’nin adı, düşmanı korkudan sarsacaktır

Pt, 03/01/2022 - 17:03

İran İslam cumhruiyeti ordusu, "şehit" Süleymani’nin komutan Süleymani’den daha fazla düşmanı korkudan sarstığını belirtti.

Welayet News  - İran İslam cumhuriyeti ordusu halkla ilişkiler dairesi korgeneral Kasım Süleymani’nin 2. Şehadet yıldönümünde yayınladığı bildiride, şöyle yazdı:
Düşman o mümin ve cesur komutanı şehit etmekle direniş eksenini kırmayı düşünüyordu, fakat şehit Süleymani adının, onun muktedir varlığından öte, özgür toplumlar ve özellikle gençler arasında direniş cephesinin güçlenmesi, isar, şehadet, velayete bağlılık ve izzet kültürünü yayarak kuvvetlenmesine sebep olacağından gafildi ve  komutan Süleymani’den daha ziyade “şehit” Süleymani’nin düşmana korku salacaktır.
İran İslam cumhuriyeti ordusu ayrıca İran ordusu savaşçılarının tıpkı kutsal savunma yıllarında olduğu gibi İran’ın onurlu bayrağı altında direniş eksenine kesin ve etkin destek vererek, öz Muhammedi İslam dinini, bağımsızlık ve İslam cumhuriyeti nizamını ve toprak bütünlüğünü korumak için haksız yere dökülen kanların korumakta, cihat ve fedakarlık cephesinde elleri tetikte olacağını ve bu halka karşı her türlü şom düşünce ve komployu anında bastırmaya hazır olduklarını ifade etti. 
Bugün 3 ocak 2022 İslam devrimi muhafızlar ordusu Kudüs gücü eski komutanı korgeneral hac Kasım Süleymani ve Haşdi Şabi başkan vekili Ebu Mehdni Muhendis ile birlikte 8 silah arkadaşlarının terörist Amerikan ordusunun hava saldırısında Bağdat havaalanı yakınında şehit oldukları günü 2. yıldönümüdür.



Yeni yorum ekle