İran: Siyonistler hata yaparsa füzelerle hayatlarını karartırız

Cu, 31/12/2021 - 16:04

Tahran Cuma hatibi Siyonist rejimin en ufak bir hatası durumunda İran silahlı güçlerinin onlara ağır karşılık vereceğini belirtti.

Welayet News  - Ayetullah seyit Ahmet Hatemi bugün Tahran’da okuduğu Cuma hutbelerinde İslam inkılabı muhafızlar ordusunun son Büyük Peygamber  -saa- tatbikatına ve Siyonist rejim yetkililerinin tepkilerine işaretle, İran İslam Cumhuriyeti siyasetinin savunma ve caydırıcı tatbikatlar düzenleme olduğunu, Siyonist rejimin en ufak hatası ve İran halkına saldırı hayalinde olması durumunda, devrim muhafızları füzeleri ile günlerinin karartılacağını söyledi. 
Tahran geçici Cuma hatibi ayrıca İslam inkılabı muhafızlar ordusu Kudüs gücü eski komutanı korgeneral Kasım Süleymani’nin 2. Şehadet yıldönümüne işaretle, İran İslam Cumhuriyetinin Amerika’nın Ayn el-Esed üssüne saldırı ile Amerika’ya ağır bir tokat indirdiğini fakat nihai intikamının, şehit Süleymani suikastının tüm failleri, amirleri, danışmanları ve özellikle bu suçu açıkça üstlenen bizzat Trump'ın cezalandırılması olacağını belirtti. 
Ayetullah Hatemi geçen hafta korsan rejimin Suriye’de Lazikiye limanına saldırısı ve burada gıda ve ilaç depolarını hedef almasına da değinerek, “Siyonistler her zaman saldırı ve terör eylemleri peşindeler fakat Allah’ın fazlı ile yok olmaktan başka kaderleri olmayacaktır” dedi.



Yeni yorum ekle