Suudi Arabistan'a Misilleme; 3 Balistik Füze ile Hedef Alındı

Pa, 26/12/2021 - 09:25

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü Yahya Seri, Suudi Arabistan'ın Cizan bölgesindeki hassas hedeflere füzeli saldırı gerçekleştirildiğini duyurdu.

Welayet News  - Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü General Yahya Seri bugün yaptığı açıklamada, Suudi Arabistan'ın güneyindeki Cizan'da kritik hedeflerin 3 adet balistik füze ile hedef alındığını bildirdi.

Seri, Suudi koalisyonun cinayetlerine ve ablukasına meşru karşılık doğrultusunda Cizan'daki hedeflerin vurulduğunu kaydetti.

Yemen Silahlı Kuvvetleri Sözcüsü ayrıca, Suudi rejimine Yemen milletine karşı saldırı ve cinayetlerine devam etmesi halinde bu rejime karşı daha ağır ve acı verici operasyonlar düzenleyecekleri uyarısında bulundu.

Yahya Seri’nin açıklamaları şöyle: ‘Füze kuvveti, Allah'a hamdolsun, Suudi düşmanının Cizan'daki çok önemli ve hassas yerlerini yüksek isabetliliğe ve ileri teknolojiye sahip üç balistik füze ile yıkmayı başarmış ve Allah'a hamdolsun hedeflerini  de vurmuştur.

Bu misilleme, Suudi-Amerikan saldırganlığının ve ülkemize yönelik kuşatmasının suçlarına ve tırmanmasına karşı meşru savunma hakkı çerçevesi içinde geliyor.

Suudi rejimine saldırganlığını, tacizlerini ve suçlarını devam ettiği sürece sancılı ve acılı operasyonlar vaat ediyoruz.’



Yeni yorum ekle