İşgalciler İçin 9 Bin Yeni Konut!

Cu, 26/11/2021 - 11:06

Siyonist rejim, işgal altındaki Kudüs’ün işgal politikası doğrultusunda yerleşimciler için 9 bin yeni konut inşa etmeyi planlıyor.

Welayet News  - el-Ahad haber ajansının aktardığına göre siyonist rejimin işgal altındaki topraklarda yerleşimleri genişletme politikasını sürdürdüğünü söyledi. Rejim, yerleşimciler için yeni konutlar oluşturmayı planlıyor.

Rapora göre, siyonist rejim yetkilileri işgal altındaki Kudüs’teki yerleşimciler için 9 bin yeni konut oluşturmayı planlıyor. Bu, siyonistlerin Batı Şeria'daki yerleşimleri genişletmeye yönelik yeni bir planı daha önce onaylamasından sonra geldi.

Bennett'in kabinesi daha önce siyonist rejimin yerleşimcilerine her üç ayda bir yerleşim için yeni bir izin sözü vermişti. İşgal altındaki Batı Şeria ve Kudüs’te kaçak yapılaşma için izinler verilecek.

Siyonist rejimin İçişleri Bakanı Aylet Şaked haberi doğruladı ve şunları söyledi: ‘Kabine üyeleri bahsedilen inşaat izinlerini vermeyi kabul ettiler. Naftali Bennett'in göreve gelmesinden bu yana işgal altındaki topraklardaki yerleşimlerin giderek genişlediği unutulmamalıdır.’



Yeni yorum ekle