Bin Selman'ın Hal Dili: Hadi'yi Bırakın, Benim Akıbetimi Çizin!

Per, 18/11/2021 - 17:48

Suudi kaynaklar, Yemen ordusuna ve popüler komitelere bağlı füze güçlerinin geçtiğimiz günlerde veliaht prens Muhammed bin Selman'ın Neom kentindeki konutuna saldırdığını ortaya çıkardı.

Welayet News  - Bu haber, Yemen füzelerinin ve İHA’larının Suudi Arabistan'ın derinliklerine ulaştığını ve yedi yıl önce Yemen'e karşı beyhude bir saldırganlık başlatan ve naif bir şekilde Yemen ulusunun birkaç hafta içinde kendisine teslim olacağını düşünen veliaht prensi için güvenli bir yer bırakmadığını gösteriyor.

Bu yedi yıl boyunca Bin Selman savaşı durdurmak için tüm bölgesel çabaları ve arabuluculuğu reddetti.

Ancak Riyad'ın saraylarının bin Selman için güvensiz hale gelmesi, Yemen füzelerinin onu takip etmesi ve Suudi Arabistan’ı onun için güvensiz hale getirmesi üzerine Selman’ın Neom’a sığınacağı ortaya çıktı. Ancak bin Selman, Yemen füzelerinin ve İHA’larının kapasitesini unuttu. Bu yüzden daha dikkatli olmasını ve kendisi için daha güvenli bir yer aramasını öneriyoruz!

Bin Selman'ın şimdiki hal dili şöyle diyor: 'Abdurabbu Mansur Hadi'yi kaderine teslim edin ve benim akıbetimi çizin. Yemenliler için Hadi'den daha fazla tehlikedeyim.'

Lübnan medya bakanı George Kordahi’nin dediği gibi bin Selman'a diyoruz ki: Yemen'e karşı beyhude savaşı durdurmalı ve Yemenlileri rahat bırakmalısınız. Ancak bunu yaparak, yedi yıldır Yemen ulusundan çaldığınız huzuru bulabilirsiniz!



Yeni yorum ekle