Korku Hegemonyası; Seçim Anketi Yayınlamaya Korkuyoruz

Cu, 29/10/2021 - 19:09

Avrasya Araştırma Şirketi Başkanı Kemal Özkiraz, AKP'nin Eskişehir İl Başkanı Zihni Çalışkan'ın şikayeti üzerine gözaltına alındı.

Welayet News  - Dün Eskişehir AK Parti il Başkanı’na hakaret ettiği iddiasıyla gözaltına alınan ve 1 saat sonra serbest bırakılan Kemal Özkiraz Anket şirketlerinin Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Bahçeli’den korktuklarını fakat korkularının ahlakının önlerine geçmediğini belirtti.

Özkiraz konuşmasının devamında son seçim anketlerinden sonra baskıların daha da çok arttığını ifade ederken “Son dönemlerde seçim anketi yayınlarken korkmayan meslektaşımız yoktur. Fakat o korku iklimi kırıldı. Artık korkması gerekenler bizler değiliz. Şunun şurasında en fazla 2 yıl sonra seçim var. Biz 18 yılı atlatmışız onların 2 yılından korkacak değiliz. Sektörde de korkmayan çekinmeyen Devlet Bahçeli’nin Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın canını sıkacak sonuçlar geldiğinde bunları yayınlarken ‘Bana hiç kimse bir şey demez’ diyen o kadar saftirik meslektaşlarımız yok. Herkes ne olacağının farkında ve sektör üzerinde çok ciddi bir baskı var. O yüzden mutlaka çekiniyor ama gördüğüm kadarıyla da korkusu meslek ahlakının önüne geçemiyor” diye konuştu.

Tags: 


Yeni yorum ekle