"Siyonistlerle Savaş Durmayacak"

Per, 07/10/2021 - 20:50

Filistin İslami Cihad hareketinin genel sekreteri Ziyad El'Nehale, bugün, bu hareketin kuruluşunun 34. yıldönümünde, ''bize göre direniş seçeneği  siyonist rejimi İsrail'e karşı en iyi mücadele yöntemidir'' dedi.

Welayet News  - El'Meyadin tv.kanalına göre, Filistin İslami Cihad hareketinin genel sekreteri Ziyad El'Nehale, bugün, bu hareketin kuruluşunun 34. yıldönümünde, ''bize göre direniş seçeneği  siyonist rejimi İsrail'e karşı en iyi mücadele yöntemidir'' dedi.

''Siyonistlere karşı savaşmaktan veya teslim olmaktan başka seçeneğimiz yok. Ya onlarla savaşıp erdemli bir hayat yaşamak zorundayız ya da sürekli aşağılanmaya teslim olmak zorundayız.'' diyen en'Nehale,  ''bu yıl Siyonistlerin işgal  altındaki Kudüs'teki Şeyh Cerrah bölgesine zorla yerleştirilmek istendiğini gördük, ancak işgal altındaki topraklardaki tüm Filistinliler bu baskıcı eyleme karşı çıktı.'' dedi.

El-Nehale, ''bugün Siyonist projeden daha fazla haberdarız, bu nedenle İslam dünyasındaki herkes bu projeyle tek bir çizgide yüzleşmelidir.Siyonist düşman Filistin'de yenilmeye ve tamamen çekilmeye mahkumdur.'' dedi.

İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, ''işgalcilere karşı savaşmazsak bölgedeki hakimiyetlerini genişletecekler'' diye uyarırken,  ''Siyonist rejime karşı mücadelede milletimize ve direnişimize güveniyoruz. İlişkileri normalleştirmeye yönelik toplantılar, Siyonistlerle sahte bir barış ve Arap ülkelerinde onlar için büyükelçiliklerin açılması gerçeği değiştiremez.'' dedi.

El-Nehale,  'Kudüs Kılıcı savaşının Siyonistlere ağır bir darbe indirdiğini' belirterek, ''Özgürlük Tüneli Operasyonu da Filistinlilerin mücadeleden vazgeçmeyeceklerini kanıtlamıştır'' dedi.



Yeni yorum ekle