Siyonistlerin 'Doğasında' Olan Irkçılık

Çar, 06/10/2021 - 19:01

Rey el-Yevm Gazetesi, siyonist rejim yetkililerinin müttefiklerine yönelik aşağılayıcı ve ırkçı söylemlerinden bir örnek yayınladı...

Welayet News  - Rey el-Yevm Gazetesi, siyonist rejim yetkililerinin müttefiklerine yönelik aşağılayıcı ve ırkçı söylemlerinden bir örnek yayınladı ve bu söylemlerden bazıları şunlardır: 

Kudüs'teki işgalci rejimin ilk başbakanı David Ben-Gurion: “Bir Arap ülkesinin lideri olsaydım İsrail'le asla anlaşma imzalamazdım çünkü onların topraklarını yağmaladık.”

Eski işgal rejimi Başbakanı İzak Rabin: “Arapları köle yapacağız.”

Eski işgal rejimi Başbakanı Menahem Begin: “Yahudiler dünyanın efendileri ve bu gezegenin tanrılarıdır. Diğer insanlarla olan farklılıklarımız, insanlarla diğer hayvanlar arasındaki farklılıklar gibidir.”

Yahudi haham İzak Şabira: “Yahudi olmayan bir kişiyi, müttefik bile olsa öldürmek caizdir. Filistinli çocukların yetişkin olarak İsrail'e karşı savaşa katılmalarını engellemek için öldürülmesi mubahtır.”

Yahudi Haham Maurice Samuel: “Biz yıkıcıyız ve dünyayı yok edeceğiz çünkü biz Yahudiler dünyayı kendimiz için istiyoruz.”

Bunca yıldır Siyonistlerin ırkçı ve faşist politikalarına rağmen demokrasi iddiasında bulunanlar bu açıklamalar karşısında hep sessiz kaldılar. 



Yeni yorum ekle