İslami Cihad Hareketi: Batı Şeria Siyonist Projenin Mezarlığı Olacak

Çar, 06/10/2021 - 11:33

İslami Cihad Hareketi'nin siyasi bürosunun bir üyesi, "Gazze'nin Filistin Ulusal Planı'nın komutasında rol oynamasını engellemek başarısızlığa yol açacaktır. Çünkü Batı Şeria siyonist projenin mezarlığı olacak." açıklamasında bulundu.

Welayet News  - Filistin İslami Cihad Hareketi'nin siyasi bürosu üyesi Halid el-Bataş, Batı Şeria ve Kudüs şehitlerinin kanının birbirine karıştığını ifade etti.

Sema haber ajansının aktardığına göre Halid el-Bataş, "Dökülen kan, Filistin'in kurtuluşu ve mültecilerin dönüşüne dayalı vizyonun netliğini ve doğruluğunu yansıtıyor." dedi.

İslami Cihad yetkilisi, "Gazze'de bir araya geleceğiz ve Kudüs'teki şehitlerimizi onurlandırmak için kurtuluş projesine devam edeceğiz." dedi.

Halid el-Bataş, "Mücahidlerimizin Kudüs'te ve Bergin'de şehit edilmesi, Gazze direnişinin yeniden güç kazanmasını engellemeye yönelik başarısız bir girişimdir." diye belirtti.

Direniş yetkilisi Kudüs'ün siyonist rejimle savaşın adı olduğunu belirterek, Kudüs Kılıcı Savaşı'nın en önemli sonucunun, Filistin halkının Kudüs, Batı Şeria, 1948'de işgal edilen bölgelerdeki birliğine yapılan vurgu olduğunu ifade etti.

İslami Cihad Hareketi siyasi bürosu üyesi, Gazze Şeridi'nin devam eden kuşatması konusunda uyardı ve durumun kesinlikle bir patlamaya yol açacağını söyledi.

Arap ülkelerinin siyonist rejimle ilişkilerinin normalleşmesini kınayan Halid el-Bataş, Filistin halkını siyonist rejimin planlarına karşı çıkmaya ve haklarını geri almak için Siyonist rejime karşı baskılarını sürdürmeye çağırdı.



Yeni yorum ekle