Tasarruf Çağrısı Yapmıştı; 'O Saat 30 bin Euro'

Sa, 21/09/2021 - 15:25

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın 'Afrika Seyahatlerim' adlı kitabının piyasaya çıkması üzerine yapılan tanıtımlarda kullanılan bir fotoğraf sosyal medyada tartışmalara neden oldu.

Welayet News  - Emine Erdoğan'ın 'Afrika Seyahatlerim' adlı kitabının piyasaya çıkması üzerine yapılan tanıtımlarda kullanılan bir fotoğraf dikkat çekti. Emine Erdoğan'ın Etiyopya ziyareti sırasında çekilen fotoğraftaki kol saatinin lüks marka Chopard olduğu öne sürüldü.

Değeri 28 bin 500 Euro (Yaklaşık 288 bin 541 TL) olduğu öne sürülen saat sosyal medyada gündem oldu.

İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Bursa Milletvekili Ahmet Erozan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın fiyatı 30 bin Euro'dan başlayan kol saati kullandığını iddia etti.

İYİ Partili Erozan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda, "Tayyip yazar da Emine hanım yazmaz mı..! Fotoğraflarla bezenmiş 'Afrika’ya seyahatlerim' kitabı piyasada… Chopard Happy Diamonds kol saati Afrika’nın yoksulluğu ile uyum halinde… Kol saati çakma değilse fiyatı 30.000 Euro’dan başlıyor…" dedi.

Yurttaş artan kira fiyatları, zammın alışkanlık yaptığı elektrik ve doğalgaz faturaları, yükselen enflasyon ve eriyen Türk lirası sebebiyle itirazda bulununca tasarruf ve tedbir önerileri yapan saray sakinleri bu durum karşısında elbette sessiz.

Bilindiği gibi öğrenciler artan kira ve yurt ücretleri sebebiyle sokakta yatmaya başladı. Bu durum üzerine AKP’li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "Biz göreve geldiğimizde üniversite öğrencilerinin aldığı burs 45 liracıktı. Ya elinize dilinize dursun ya. Şu anda 650 liraya çıktı. Nereden nereye geldik" sözleri ise hala çok taze. 



Yeni yorum ekle