İslami Cihad: Siyonistler Gazze'ye Karadan Saldırmaya Cesaret Edemediler

Per, 17/06/2021 - 08:20

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Yemen halkını takdir ederek, Siyonistlerin son savaşta Gazze'ye saldırmaya cesaret edemediğini söyledi.

Welayet News  - Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nahle, Yemen halkına Seyf'ül Kudüs (Kudüs'ün Kılıcı) savaşında Filistin direnişine verdikleri eşsiz destek için teşekkür etti.

Ziyad Nahle şu ifadelerde bulundu: 'Seyf'ül-Kudüs Savaşı'nda (Kudüs'ün Kılıcı) Filistin direnişine geniş ve eşsiz yürüyüşler düzenleyerek destek veren Yemenli kardeşlerimize minnettarız.

Siyonistler zayıftır ve bu zayıflık Seyf'ül-Kudüs savaşında o kadar belirgin hale gelmiştir ki, bu rejim askeri cephaneliğine rağmen sığınaklara sığınmıştır.

Seyf'ül Kudüs savaşında Siyonist rejim kendisini tamamen tehlikede hissetmiş ve direniş füzelerinin işgal altındaki tüm bölgeleri kaplayacağını anlamıştı.

Düşmanın cesareti olsaydı, Gazze'ye karadan saldırırdı ama Gazze, yiğit erleri ve savaşçıları sayesinde düşmana karşı bir kaleydi.

Seyf'ül Kudüs savaşının başlangıcında, Siyonist düşman kuvvetleri Gazze Şeridi yakınlarında bulunuyordu, ancak zamanla 7 km boyunca hedef alınma korkusuyla geri çekilmek zorunda kaldılar.

Filistin halkının direnişini sürdürmesini sağlayacak ulusal bir program oluşturabilmeyi umuyoruz.

Kuşatma altındaki direniş kuvvetleri ve mühendislerinin elde ettiği direnişin zayıf imkanları düşmanı küçük düşürdü ve ezdi.'



Yeni yorum ekle