BAE'nin Bitmek Bilmeyen Siyonizm Aşkı

Cu, 11/06/2021 - 17:53

Birleşik Arap Emirlikleri Dışişleri Bakanı, Amerika Yahudiler Komitesi Bürosu ile yaptığı görüşmede bir kez daha işgal rejimine olan biatini ve aşkını yeniledi.

Welayet News  - BAE Dışişleri Bakanı Muhammed bin Zaid, Hamas ve Hizbullah'ın terörist olduğunu söyleyerek, bölge ülkelerine normalleşme çağrısında bulundu.

Zaid, Abu Dabi'de büro açan Amerikalı Yahudiler Komitesinin sitesine verdiği demeçte, ülkelerin Hamas, Hizbullah ve ya Müslüman Kardeşler gibi gruplar hakkında daha net görüşmelere istekli olmamalarının esef verici olduğunu söyledi.

BAE Dışişleri Bakanı Muhammed bin Zaid, "İlginç ve gülünç olan ise bazı hükümetlerin söz konusu grupların siyasi kanadını değil, sadece askeri kollarını terörist tanıyorlar. Halbuki bizzat kendileri iki kanat arasında fark olmadığını belirtiyorlar."

Bin Zaid, komitenin üst düzey yetkililerinden Jason Isaacson'a hitaben, onların varlığından mutlu olduklarını ve takımlarının BAE'nde kendilerini evlerinde hissetmelerini umut ederek, varlıklarının değerinin bilinmesi için çabalayacaklarını, söyledi.

BAE Dışişleri Bakanı Muhammed bin Zaid, ayrıca Emirlikler ve siyonist işgal rejimi arasındaki anlaşmanın bölgedeki diğer ülkelere ilham kaynağı olmasını böylece gelecek vizyonu tekrar çizebilmelerini umut etti.

Tags: 


Yeni yorum ekle