Şeyh İsa Kasım ABD'ye Tepki Gösterdi

Per, 10/06/2021 - 11:32

Bahreyn'in Şii lideri Ayetullah Şeyh İsa Kasım, ABD'nin, Manama'daki ABD büyükelçiliğine eşcinsel bayrağı çekerek Bahreynli Müslümanlara yönelik hakaretlerine tepki gösterdi.

Welayet News  - Bahreyn'in Şii lideri Ayetullah Şeyh İsa Kasım, ABD'nin, Manama'daki ABD büyükelçiliğine eşcinsel bayrağı çekerek Bahreynli Müslümanlara yönelik hakaretlerine tepki gösterdi ve şu ifadelerde bulundu: ‘Bu eylem, insanları ahlaki rezilliklere ve bu sofrada yetişmeye davet ediyor. Sizin değersiz mallarınız sizin kendinizin değerindedir! Bunu kabul etmemiz imkansızdır.’

Ayetullah İsa Kasım yeni bir mesajında, ​​ABD'nin, Manama'daki ABD Büyükelçiliği'nde eşcinsel bayrağını yükselterek, Bahreyn'in Müslüman halkına hakaret ettiğini söyledi ve şu açıklamalarda bulundu: ‘Biden'ın adalet vaatleri, bir İslam ülkesinde fuhuşun yayılmasında kendini gösterdi.’

Ayetullah Şeyh İsa Kasım’ın mesajının metni şöyledir:

“Amerika'nın temel sorunu, onların nezdinde insanın hayvan konumunda olması ve bununla birlikte, düşünce gücünün hayvaniyetin ve hükümet gücünün de şehvetin elinde olmasıdır.

Şimdi görüyoruz ki Biden ve Demokrat Partisi'nin adaleti ve baskı ve zulümden kurtuluşu tesis etmek için verdiği iki söz, fuhuş, livata ve zina kültürünün inanç, iffet ve saflık ülkesi Bahreyn'e gönderilmesinde kendini gösterdi! Ve bu, insanları ahlakî bozukluklara ve bu sofrada terbiye edilmeye davet etmekteler. .. Sizin değersiz mallarınız sizin kendinizin değerindedir! Bunu kabul etmemiz imkansızdır. Biz bunlardan uzağız, hepsi bu.

Bahreyn'deki ABD Büyükelçiliği! Biliniz ki camilerimiz, ülkenizin (diplomatik vb.) delegasyonları için Amerikan halkını düşmekten ve her türlü seks ticareti gibi ölümcül suçlarınızdan ve ahlaki virüslerinizden insanlığı kurtaracak olan ahlaki kursları düzenlemeye tam olarak hazırdır.

Amerika Birleşik Devletleri (eğer doğru söylüyorsa) bizim (ülkelerimize) gelsin, ileri maddi bilimler ihraç etsin ve bizim tarafımızdan Amerika'ya hayatlarının kaynağı olan İslam ahlakının izzet ve haysiyetini getirsin, belki bu şekilde ABD'nin Bahreyn büyükelçisi gibi insanlar, eşcinselliğe böylesine utanç verici bir şekilde davet etmekten ve teşvik etmekten utanabilirler.”



Yeni yorum ekle