Yemenlilerden Küresel Güçlere Uyarı

Cu, 04/06/2021 - 19:47

Bugün Yemen'in Sa’da şehrinde çok sayıda Yemenli, ABD'nin ve Siyonist rejimin sömürgeci politikalarına karşı geniş çaplı gösteriler düzenledi.

Welayet News  - El-Mesire haber ajansının bildirdiğine göre, bu gösteri süper güçlere karşı bir feryad ve "Silah ve Tavır Alma" başlığıyla düzenlendi.

Gösteride, "ABD ve Siyonist İsrail'in İslam milletlerine yönelik canice politikalarına karşı çıkmak için feryad etmeye devam ediyoruz." vurgusu yapıldı.

Gösteride yapılan açıklamada; "Yahudilerin korktukları ve yok etmeye çalıştıkları öfke, Kur’an kültürüyle birlikte büyüyecektir." denildi.

Açıklamanın devamında şöyle denildi: "Müslüman ülkelerin gelecek nesilleri bu Yahudilere karşı daha çok öfke duyacaktır."

Protestocular, "Tüm Müslümanları ABD ve İsrail ürünlerini boykot kampanyası başlatmaya çağırıyoruz ve bunun düşman üzerindeki etkisi kanıtlandı." diye belirttiler.

Açıklamada, "Yemen halkının görevi saldırganlığa karşı koymak ve düşmanın saldırganlığını durdurmak zorunda kalması için savaş alanlarına maddi ve insani yardım sağlamaktır." denildi.

Açıklamanın sonunda "Yemen halkı, Kudüs denkleminin ayrılmaz bir parçası olmaya hazırdır. Bu denklemi, Hizbullah Genel Sekreteri Seyyid Hasan Nasrallah başlattı." diye belirtildi.

Tags: 


Yeni yorum ekle