Bahreyn 14 Şubat Devrimi Gençlik Hareketi'nin İmam Humeyni Hakkında Bildirisi

Cu, 04/06/2021 - 06:44

Bahreyn'deki 14 Şubat devrimi gençlik hareketi, Filistin meselesinin zaferinde İmam Humeyni'nin (ra) önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Welayet News  - 14 Şubat Bahreyn Devrimi  Gençlik Hareketi, İslam Devrimi'nin büyük kurucusu İmam Humeyni'nin vefatının  32. yıldönümü münasebetiyle yayınladığı bildiride, siyonist rejimin tarihin çöplüğüne karışmakta olduğunu, direniş güçlerinin sayesinde bu rejimin işgal ettiği bütün topraklardan kökünün kazınacağını bildirdi.

Bahreyn devrimi gençliğinin bildirisinde, İmam Humeyni'nin (ra) her zaman Kudüs'ün kurtuluşunu düşündüğünü ve İsrail'e karşı tavrının devrimin başından itibaren açık olduğunu; zira bu yönde Uluslararası Kudüs Günü'nü ilan ettiğine yer verilirken, ''Bugün İslam Devrimi'nin emperyalizme karşı kazandığı zaferin ardından Kutsal Kudüs'ün ve tüm Filistin topraklarının kurtarılması durumunda tam anlamıyla köklü değişikliklere tanık oluyoruz.'' cümlesine yer verildi.

14 Şubat'ta Bahreyn Devrimci Hareketi, İmam'ın vefatından sonraki İslam Devrimi'nin, İslam hükümetini ve kurumlarını inşa etme yolunda ve direniş eksenine yönelik çabalarında büyük değişikliklere tanık olduğunu, askeri ve güvenlik yeteneklerini artırdığını; Lübnan'ın, İsrail işgalinden kurtulduğunu ve Filistin, sonuncusu Gazze'deki 12 günlük savaş olan intifadalar ve özgürlük çatışmalarının yaşandığına dikkat çekti. 



Yeni yorum ekle