FHKC: İran'ı ve Direniş Cephesini Selamlıyoruz

Per, 03/06/2021 - 14:32

FHKC’nin askeri kanadı olan Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları, Gazze’de askeri geçit töreni düzenledi.  

Welayet News  - Ebu Ali Mustafa Tugayları komutanlarından Ebu Mansur bir konuşma yaptı. Ebu Mansur konuşmasında şehit olan direniş üyelerini andı. Ebu Mansur ‘vatanın her karışı özgürleşene kadar mücadeleye devam etme’ sözü verdi.

Ebu Mansur ayrıca “askeri konularda hazırlık, donatma, eğitim, güçlendirme ve geliştirmede büyük rol oynayan İran ve direniş eksenini selamlıyoruz” ifadelerini kullandı.

Ebu Mansur’un konuşmasında öne çıkan ifadeler şu şekildeydi:

Kudüs'ün kılıcı savaşında özgürlük ve bağımsızlık yolunda can veren tüm devrimci şehitlerimizi selamlıyoruz.

Şeyh Cerrah'da ve şehirlerimizde herhangi bir düşman saldırısı karşılığını düşmanın kalbinde bir cehennem olarak olarak alacaktır.

Halkımızın iradesini ve direnişini kırmak amacıyla düşmanın molozlara çevirdiği evlerin üstünden, Kudüs ve Filistin’e tutunan Gazze’nin kalbinden sesleniyoruz. Filistin üzerinde uzlaşıları, anlaşmaları ve bölünmeyi kabul etmiyoruz.

Askeri uzmanlığın teçhiz edilmesinde eğitilmesinde güçlendirilmesinde ve geliştirilmesinde büyük rol oynayan İran İslam Cumhuriyeti'ni ve direniş eksenini selamlıyoruz.

Kurtuluş ve geri dönüş yolunda kararlı adımlar atan Filistin halkını selamlıyoruz. İşgal altındaki anavatanın her santimi özgürleşene kadar silahlarla, toplarla mücadele edeceğimize söz veriyoruz.



Yeni yorum ekle