12 günlük savaş ve Filistinlilerin yiğitçe direnişi her şeyi ortaya koyuyor

Ct, 29/05/2021 - 13:17

Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacizade, Filistinlilerin yiğitce direnişinin her şeyi orta yere serdiğini ve direnişin gücünü düşmanların dilinden işitmek gerektiğini söyledi.

Welayet News - Bu sabah (Cumartesi) Tümgeneral Muhammed Hicazi’nin şehadetinin 40. günü münasebetiyle düzenlenen anma töreninde yaptığı konuşmada Şehit Hicazi’nin kişilik özelliklerine değinen Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı Tuğgeneral Emir Ali Hacizade, gençliğinden beri ömrünü inkılap uğrunda geçiren General Hicazi’nin 40 yıl boyunca durmadan çalışıp mücadele ettiği belirterek, “Şehit Hicazi, gençlerimiz için, hepimiz için örnek olmalı ve hayatı, ömürlerini Allah yolunda geçiren General Hicazi ve Hac Kasım gibi şehitlerden öğrenmeliyiz” dedi.   

Filistin direnişinin Siyonist rejimle 12 günlük savaşına da değinen Tuğgeneral Hacizade, “12 günlük savaş ve Filistinlilerin yiğitçe direnişi her şeyi orta yere sermektedir. Direnişin gücünü düşmanların dilinden işitmek gerek. Amerikan Centcom komutanının ne dediğini gördük. İran’ın hem hava üstünlüğünü hem de askeri üstünlüğünü ellerinden aldığını itiraf ettiler” ifadelerini kullandı.

Bu zaferler ve küresel istikbar ile Siyonistlerin art ard uğradığı hezimetlerin sadece işgal altındaki topraklar ile, Lübnan, Suriye, İran, Irak ve Yemen ile sınırlı olmadığını anımsatan Devrim Muhafızları Hava-Uzay Komutanı, onların pılını pırtını toplayıp gitmesi gerektiğini söyledi.

Siyonist rejimin çökmesiyle birlikte Amerika’nın da çökeceğini vurgulayan Tuğgeneral Hacizade, “Dünyada zulmedenlerin de hepsi çökecektir ve Allah’ın izniyle gelecekte büyük zaferlere şahit olacağız ve önümüzde daha büyük zaferler var” şeklinde konuştu.

Tags: 


Yeni yorum ekle