Şehit Süleymani'ye Teşekkür Etmek İçin “Kasım” Füzelerini Ürettik

Sa, 25/05/2021 - 07:48

Filistin İslami Cihad Hareketinin Siyasi Bürosunun bir üyesi, direnişin, Şehit Süleymani’nin hizmetlerine teşekkür etmek için onun anısına "Kasım" füzesini ürettiğini belirtti ve "İsrail, bazılarının düşündüğünden çok daha zayıf" dedi.

Welayet News  - Üye, Filistin direnişine ilişin soruları cevapladı. Füze gücünün nasıl elde edildiğine ve direnişin başarısına ilişin sorulara cevap verdi:

Şehit Süleymani’nin hizmetlerine teşekkür etmek için onun anısına “Kasım” füzelerini ürettik

‘’Filistin direniş grupları, Siyonist rejimle 12 günlük savaşta yüksek füze güçlerini gösterdi. Direniş, savaş sırasında yeni füzeler ortaya çıkardı; Siyonist rejime karşı savaşta ilk kez kullanılan füzeler vardı. Direniş gruplarının ortaya çıkardığı füzelerden biri de "Ayaş 250" füzesidir. Bu füzeye, Şehit İzzeddin Kassam Tugaylarının kurucularından Şehit Yahya Ayaş'ın adı verilmiştir.

Ayrıca 12 günlük Kudüs’ün Kılıcı Savaşı sırasında Filistin İslami Cihad Hareketinin askeri kanadı Saraya el-Kudüs Sözcüsü Ebu Hamza, Şehit Süleymani’nin anısına “Kasım” adlı yeni bir füzenin sergilendiğini açıkladı. Saraya el-Kudüs Sözcüsü şu ifadelerde bulundu: ‘Bu yeni ve gelişmiş füze, Siyonist rejimle "Kudüs’ün Kılıcı" savaşı sırasında kullanıldı.’’



Yeni yorum ekle