Sahanın Kaderi Filistin Direnişinin Elinde

Pt, 24/05/2021 - 10:04

İran Besic Mustazaflar Kurumu Başkanı General Gulamrıza Süleymani, dünyanın yakında siyonist rejimin sonunu göreceğini söyledi.

Welayet News  - Süleymani, ''Bugün isabetli ve büyük ölçekli füzelerin yağmuru ve iddia edilen Demir Kubbe sistemine rağmen tüm siyonist havalimanlarının kapatılması Kudüs operasyonları ve İslam Devrimi'nin devamının nişanesi olduğunu söyledi.

General Süleymani, "İslam dünyası halkı zaferi tescil ettirecek ve siyonist rejimin sonu İslam Devrimi Rehberi'nin buyurduğu esas üzerine Allah'ın izniyle gerçekleşecek ve bu duruma şahit olacağız'' dedi.

General Süleymani, İmam Humeyni'nin (ra) öncülüğünde gerçekleşen İslam Devrimi’nin, İslam dünyasının yolunu değiştirdiğini ve insanlığın yolunun da değiştiğini belirterek; ''İslam Devrimi'nin zaferi ile insanlık barış ve özgürlük yolu da değişti.'' dedi.

İran Genelkurmay Başkanı Tümgeneral Muhammed Bakıri de, abluka altındaki Gazze'de direniş gruplarının siyonist rejime karşı elde ettiği zafer dolayısıyla yazılı bir açıklama yayınladı.

Gazze'de direniş gruplarının siyonist rejime karşı elde ettiği zaferden dolayı Filistin'i tebrik eden Tümgeneral Bakıri açıklamasında, "İşgalcilerin ömrü ve utanç verici hayatı Filistinli mücahitlerin iradesine bağlıdır. Sahanın kaderini belirleyen taraf İslami direniş gruplarıdır." denildi.



Yeni yorum ekle