Şehit Süleymani'nin Filistin Direnişinin Zaferinde Rolü Büyüktür

Ct, 22/05/2021 - 09:16

Irak'taki Asaeb Ehl-el-Haq hareketi yaptığı açıklamada, Şehit Süleymani'nin Filistin direnişini destekleyerek bugün Filistin direnişinin zaferinde önemli bir rol oynadığını ve bu zaferin kazanımlarının Filistin'in tam kurtuluşu için kullanılması gerektiğini vurguladı.

Welayet News - Dün hareket tarafından yayınlanan bildiride, cesur ve kararlı Filistin milleti ile İslami Direnişin kahramanlarının Siyonist rejimin içi boş balon bir güç olduğunu dünyaya gösterdiklerine temasla, "Bugün, Siyonist rejimin Demir Kubbesi'nin Filistinlilerin öfke fırtınasının füzeleriyle başa çıkamadığı açıkça görülmüştür, Siyonist rejimin hayali gücü bir mizah meselesi haline gelmiştir.'' dendi.

Filistin halkını Siyonist rejime karşı kazandığı tarihi zaferden dolayı tebrik eden Asaeb Ehl'el-Haq hareketi, "Bu zafer denklemleri değiştirdi, oyunun kurallarını bozdu ve düşmanların dengesini bozdu" dedi.

Asaeb Ehl'el-Haq, Direniş Cephesi Komutanlarından Kudüs Gücü komutanı şehit Kasım Süleymani'nin ve cesur müttefiklerinin, Filistin direnişini lojistik destek, eğitim ve silahlanma dahil tüm güç unsurlarında destekleyerek bu zaferde önemli bir rol oynadığını vurguladı.

Bildiride, direnişin füzelerinin, siyonist düşmanla ilişkilerin normalleşmesi de dahil olmak üzere tüm küresel oyunları ve planları bozduğuna yer verildi.



Yeni yorum ekle