Ensarullah: Kudüs Kılıcı Savaşı Duvarla Çevrili Rejimi Sarstı

Cu, 21/05/2021 - 15:19

Filistin direnişini Siyonist rejime karşı kazandığı zaferden ötürü kutlayan Ensarullah Hareketi'nin sözcüsü, Kudüs Kılıcı savaşının duvarla çevrili rejimi sarstığını, Tel Aviv'e büyük bir acı verdiğini, uzlaşmacıları ise tokatladığını ifade etti.

Welayet News  - Ensarullah Hareketi sözcüsü Muhammed Abdusselam twitter hesabından yaptığı açıklamada şöyle dedi: "Kudüs Kılıcı savaşını kazanan Filistin halkını ve cesur direnişini kutluyoruz. Bu çatışma, büyük ve azim bir savaşın başlangıcı olarak İslam ümmetinin ondan öğrendiği büyük dersle sona erdi."

Muhammed Abdusselam, "Filistin halkı ve cesur direnişi, iktidar ve otorite konumundan ve İlahi destekle, Gazze'ye karşı vahşi savaş devam ederse Siyonist rejimi kendisini bekleyen cehennemden kaçmak için ateşkese girmeye zorladı. Kudüs Kılıcı savaşı, duvarlarla çevrili rejimi sarstı ve Kudüs ile Mescid-i Aksa lehine stratejik bir dönüşüm gerçekleştirdi ve büyük bir zafer oldu." açıklamasında bulundu.

Ensarullah Hareketi sözcüsü, "Dünya, Filistin'e sırtını döndükten sonra Filistin meselesini hatırlatan Kudüs Kılıcı Savaşı gerçekleşti. Bu savaş düşmanı ciddi bir sıkıntıya sokan, uzlaşmacıları sert bir şekilde tokatlayan ve onların tüm düşüncelerini ortadan kaldıran bir yıldırım savaşı ve füze intifadasıydı. Bu savaş, Allah'ın izniyle işgalin azalması ve Filistin davasının galip gelmesi konusunda Filistin sorununu bölge milletleri ve halkları için yeniledi." dedi.



Yeni yorum ekle