İsmail Kaani’den Kudüs Tugayları ve Kassam Tugayları Komutanlarına Mesaj

Per, 20/05/2021 - 18:16

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı General İsmail Kaani, Filistin İslami Cihat Hareketi Askeri Kanadı Kudüs Tugayları Komutanı Ekrem el-Acuri, Hamas Askeri Kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Komutanı Muhammed ed-Dayf’a gönderdiği mesajda; Filistin milletinin Siyonist düşmana karşı mübarezesinden övgüyle bahsetti.

Welayet News  - İsmail Kaani, Muhammed ed-Dayf’a gönderdiği mesajda; Kudüs Kılıcı operasyonu, Filistin’in geleceğini satanların kendileri için bu işi yaptıklarını ve yaptıkları ihanet nedeniyle pişman olacaklarını gösterdi.

Kaani; “Siz, Filistin direniş grupları, kararlılığınızla büyük bir destan yarattınız ve düşmanın zayıflığını ispat ettiniz” dedi.

Şehit General Kasım Süleymani’nin sizinle yaptığı anlaşmaya bağlı olduğumuzu vurguluyorum diyen Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı;  “Baskılar ne kadar artsa da ve yaptırımlar ne kadar şiddetlense de Filistin’i yalnız bırakmayacağız.” mesajını verdi.

Kaani; “Bu, Şehit Kasım Süleymani’nin size vaadidir ki ve düşman bu gün çok iyi biliyor; Filistin yalnız değil ve direniş cephesi gün geçtikçe büyüyerek güçleniyor.”

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı mesajında; “Kudüs, direniş ekseninin pusulası ve cihadının kıblesi olarak kalacaktır.” dedi.

Kaani; Biz, gaspçı Siyonist rejim yok oluncaya kadar ve Filistin topraklarının kurtuluşa erene kadar durmayacağız.

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı İsmail Kaani, Kudüs Tugayları Komutanı Ekrem el-Acuri’ye gönderdiği mesajda; “Siz; kararlılığınızla, safları birleştirmenizle, bilgece ve cesur emirlerinizle Siyonist askerleri aşağıladınız.

General Kaani; Yeteneğiniz düşmanın gördüklerinden ve hatta hayal ettiklerinden çok daha yüksek. Biz, sizinleyiz ve Şehit General Kasım Süleymani’nin sizinle anlaşmasına sıkıca bağlıyız.

Kaani; Biz, ruhumuzla, canımızla, Yüce Allah’ın bize verdiği tüm yeteneklerimiz ve imkanlarımızla sizin yanınızda olacağız. Mescid-i Aksa’da izzetle namaz kılacağımızdan şüphemiz yok.

Devrim Muhafızları Kudüs Gücü Komutanı; Zorluklar ve tehlikeler ne kadar yoğun olursa olsun, sizi desteklemeyi asla bırakmayacağız ve gaspçı rejimin çöküşüne kadar bunu yapmaya devam edeceğiz.

Kudüs Kuvvetleri Komutanı General Kaani, Kudüs Taburu Komutanı Ekrem Al-Acuri'ye verdiği mesajın sonunda; “Bu zafere imza atan Mücahitlerin ellerinden öpüyorum” dedi.



Yeni yorum ekle