Filistin Direnişi siyonist İsrail'in iki hava üssünü hedef aldı

Per, 20/05/2021 - 09:07

Gazze Şeridi'ndeki Filistin direnişi, terör rejimi İsrail'in cinayetlerine misillemede bulunmak için bu sabah Hatzrim ve Tel Nof hava üslerine ve birkaç Siyonist yerleşim birimine roket saldırısı düzenledi.

Welayet News  - Fars Haber Ajansı'na göre, Filistin İslami Direniş Hareketi'nin (HAMAS) askeri kolu olan İzzeddin el'Kassam Tugayları, Siyonist rejimin sözkonusu iki hava üssünü birkaç roketle  hedef aldıklarını açıkladılar. 

Bu arada Filistinli kaynaklar, direniş gruplarının roket saldırıları sonrasında bu sabah Kisofim, Raiim, Nahal Ouz, Naqab, Beer Al-Saba ve Ofakim'deki Siyonist yerleşimlerinde sirenlerin çaldığını bildirdi.

Filistinli direniş grupları daha önce direnişin İsrail saldırılarına doğrudan cevap  vereceğini ve misillemede bulunmaktan çekinmeyeceğini belirtmişti.

Son günlerde Siyonist rejim, Kudüs, Batı Şeria ve Gazze Şeridi'nde büyük cinayetler  işledi.

Korsan rejim İsrail'in Gazze Şeridi'ne geçtiğimiz pazartesi gününden bu yana devam eden son saldırılarında  64'ü  çocuk olmak üzere 227 Filistinli şehid olurken en az 1500 Filistinli de yaralandı.

Bu arada Filistin İslami Direniş Hareketi (Hamas) Sözcüsü Fevzi Berhum, Filistin direnişinin, ırkçı rejim İsrail saldırılarına karşı koyma, Filistin halkını ve mukaddesatını müdafaa etmekte yeni denklemler ortaya koyduğunu vurguladı.

Berhum, “İşgalci İsrail, Filistin halkının iradesini kırmayı asla başaramayacaktır. Direniş güçleri, işgal ordusuna karşı mücadele ettiği tüm cephelerde gücünü ve iradesini ispat etmiştir.” ifadelerini kullandı.

Hamas’ın önde gelen isimlerinden Berhum, İsrail ordusunun hiç olmadığı kadar büyük darbeler alacağını belirterek, Kudüs ve İslami mekanlar için her Filistinlinin kendi silahını kuşanma vaktinin geldiğini söyledi.



Yeni yorum ekle