Erdoğan: Filistin'de yaşanan zulme karşı çıkmayı sürdüreceğiz!

Çar, 19/05/2021 - 19:15

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Filistin'de yaşanan zulme karşı çıkmayı sürdüreceğiz. Zulme direnmek ve mazluma sahip çıkmak için bir bedel ödenmesi gerekiyorsa, bunu da ödemekten asla çekinmeyeceğiz" dedi.

Welayet News  - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla gençlerle bir araya geldiği görüşmede, işgal rejimi İsrail'in Filistin'e saldırılarına işaret edip, yüzlerce masum insanın, teknolojinin son ürünü ağır silahlarla öldürüldüğünü ifade ederek, ABD Dışişleri Bakanlığı'nın kendisine yönelik mesajına atıfta bulunarak "Dünyaya hukuk, özgürlük vaazı veren kurumlar ve devletler ise bu zulmü sessizce seyrediyor. Öbür taraftan bize 'Erdoğan bu şekilde konuşmamalı' diyorlar. Ne yapmalı? Alkış mı tutmalı? Biz zulmü gördüğümüz yerde en yüksek eda ile haykıracağız. Biz kanayan bir yara gördük mü ciğerimiz yanar" dedi.

Türkiye'nin İsrail ile siyasi, ticari ve askeri anlaşmaları dururken Erdoğan'ın bu açıklamaları pek de inandırıcı değidir.



Yeni yorum ekle