Tel Aviv'e 3 bin Roket

Sa, 18/05/2021 - 10:37

Filistin direnişi, ırkçı İsrail saldırılarına ve cinayetlerine misilleme olarak dün gece Aşkelon ve Sderot siyonist yerleşimlerine roket attı.

Welayet News  - Filistin İslami Direniş Hareketi Hamas'ın askeri kolu olan şehit "İzzeddin el Kassam Tugayları" Sderot kasabasına onlarca füze ateşlediklerini açıkladı.

Filistin İslami Cihad hareketinin askeri kanadı Seraya el-Kuds, siyonist yerleşim bölgesi Aşkelon’u da hedef aldı.

İslami Cihad hareketinin askeri kanadı olan Kudüs Tugayları, "Saldırırsan saldırırız" başlıklı bir video yayınlayarak Siyonist rejimi devam eden roket saldırılarıyla tehdit etti.

Filistin direnişi, dün siyonist terörist sitelerine en az 190 roket attı.

Hamas'ın askeri kanadı İzzeddin Kassam Tugayları Sözcüsü Ebu Ubeyde, İsrail yönetimini, Gazze kentinde yer alan sivil yerleşim yerlerine yönelik saldırılarını durdurması konusunda uyarırken, aksi takdirde bir kez daha Tel Aviv’i füzelerle vuracağını açıkladı.

 Filistinli komutan Ebu Ubeyde, Gazzelilerin katledilmesine karşılık ırkçı İsrail işgali altındaki kentleri cehenneme çevireceğini bildirdi.

Siyonist İsrail basınında yer alan verilere göre, şu ana kadar Gazze Şeridi’nden Tel Aviv'e 3 bin üzerinde roket fırlatıldı. Bu roketlerin sonucunda kaç İsrailli işgalci yerleşimcinin öldüğü, işgal rejimi tarafından büyük bir titizlikle saklanıyor.



Yeni yorum ekle