Siyonistler Filistin'den Ayrılana Kadar Direniş Devam Edecek

Sa, 18/05/2021 - 10:06

Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri, Filistin direnişinin mevcut gelişmeler sırasında Siyonist rejimi tarihinde görülmemiş bir krize duçar ettiğini vurguladı.

Welayet News  - Filistin İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nahle, dün Beyrut'un güneyindeki Dahiya bölgesinde Lübnan halkına seslendi.

Ziyad Nahle’nin konuşmasının önemli başlıkları şunlardır:

- Filistin topraklarında büyük bir savaş içindeyiz. Bu savaşta Filistin ulusunun tüm kesimleri, Kudüs savunması ve Mescid-i Aksa tarihinde yeni bir sayfa açıyor.

-Kudüs hala önceliklerimizin başında yer alıyor. Filistin halkı zorlu koşullara ve kapsamlı kuşatmaya rağmen mücadelesine devam edecektir ve direniş de onların yanında sahadadır.

- İsrail'in örümcek ağından daha zayıf bir rejim olduğunu bir kez daha vurguluyoruz.

- Direniş, Siyonistler Filistin'den ayrılıncaya kadar onlarla savaşmaya devam edecektir.

- Filistin Direnişi, mevcut gelişmeler sırasında Siyonist rejimi tarihinde görülmemiş bir krize duçar etmiştir.’

Hamas'ın siyasi büro üyesi Usame Hamdan da şu ifadelerde bulundu: ‘Direniş Filistin halkını Ürdün Nehri'nden Akdeniz'e kadar birleştirdi, tabii şimdi Siyonist düşmanla savaş, ortak bir operasyon odasından yönetiliyor.

Şimdi direnişin amacı Filistin'in kurtuluşudur ve bu, direnişin bugünlerde elde ettiği başarılardan biridir. Bugünkü denklemimiz, direnişimizin müzakere için değil, müzakere koşullarını iyileştirmek için değil, Filistin'in kurtuluşu için olmasıdır!

Düşmanla müzakere veya uzlaşma planımız yok, düşmanla planımız sadece direniştir. Direnişin düşman için hala birçok sürprizi var.’



Yeni yorum ekle