Yahudiler, Londra'da Siyonist İsrail bayrağını yaktı

Sa, 18/05/2021 - 06:51

İngiltere'nin başkenti Londra'da yüzlerce kişi dün Siyonist İsrail karşıtı bir gösteri sırasında ırkçı rejimin bayrağını ateşe verdi.

Welayet News  - İRNA'ya göre, siyonizm karşıtı Yahudilerden oluşan 'Naturi Karta'  olarak bilinen ortodoks Yahudi hahamların katıldığı mitingde, "Allahu Ekber, Yaşasın Filistin ve İsrail'e Ölüm" diye sloganlar atılırken, siyonist rejimin mazlum Filistin halkına karşı işlediği cinayetler kınandı. 

Yahudi hahamlar Siyonist rejimin bayrağını ateşe verirken aynı zamanda ırkçı İsrail aleyhine sloganlar attılar.

Bu arada Avrupa Birliği ve Avrupa ülkelerinin terör rejimi İsrail'in cinayetlerine karşı pasif tutumu ve hatta adeta bu rejimin cinayetlerine yeşil ışık yakarcasına tutum sergilemesi Avrupa'nın bir çok yerinde düzenlenen İsrail karşıtı gösterilerde sert ifadelerle eleştirilerek kınanıyor.

Avrupa Birliği ve Avrupa ülkeleri, masum Filistinlilerin öldürülmesini görmezden gelerek, yalnızca bölgedeki gerilimin azaltılması çağrısında bulunmakla yetindiler.

Geçtiğimiz hafta, BM Güvenlik Konseyi İsrail saldırılarını durdurmak için üç kez toplandı ve bunların üçü de ABD sabotajı nedeniyle kesin bir sonuç alamadan sona erdi.

ABD'nin Birleşmiş Milletler (BM) Güvenlik Konseyi'nin ortak açıklama yapmasına engel olmasının ardından Çin, Norveç ve Tunus, Konseyi yeniden toplantıya çağırdı.



Yeni yorum ekle