FHKC: Siyonistlere İki Seçenek Sunuyoruz Ölmek ya da Gitmek

Pa, 16/05/2021 - 21:18

FHKC Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları Sözcüsü Ebu Cemal bir açıklama yaptı. 

Welayet News  - Yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Direnişimizin verdiği Kudüs Kılıcı savaşının altıncı gününde, Şehit Ebu Ali Mustafa Tugayları'ndaki oğullarınız ve diğer direniş grupları hala füze rampalarının arkasında ve siyonist düşmana karşı savaşıyor. Düşman diz çökene kadar savaşımız devam edecek. Düşman, sivillerin kanını döküyor, evlerini ve hizmet tesislerini vuruyor. Kadınları ve bebekleri hedefleyip bunu zafer diye gösteriyor. Bu saldırılar bileğimizi bükmüyor tam aksi ateşimizi artırıyoruz ve yeni intikamlar ekliyoruz.

Ey işgal ettiğiniz topraklarımızda bulunan siyonistler, liderleriniz sizi kandırıyor, inanmayın, sığınaklarda saklanırken sizi ölüme itiyorlar. Toprağımızı diri bırakın, bırakın ki içine ölülerinizi gömesiniz, çünkü bizler tek sığınağı tüfekleri olan bir halkız ve onunla birlikte sizin ölümünüzle hayatımızı arayacağız, bu yüzden tek çareniz kaçmaktır.

Gazze'de, Kudüs'te, Batı Şeria'da, işgal edilmiş şehirlerimizde ve vatan sınırlarında şehit olanların ruhlarına selam olsun. Yaralılar için şifa, halkımız için zafer diliyoruz.

Ey siyonistler size iki seçenek sunuyoruz: Ölmek ya da gitmek!



Yeni yorum ekle