Siyonist İsrail Eş-Şati Kampını Vurdu

Ct, 15/05/2021 - 22:16

İsrail ordusunun, Gazze'nin batısındaki Eş-Şati Mülteci Kampı'na düzenlediği saldırıda, en az 10 çocuğun hayatını kaybettiği bildirildi.

Welayet News  - Bugün sabah saatlerinde eş Şati Kampı şehitleri Gazze'de yüzlerce kişinin katılımıyla düzenlenen merasimde son yolculuklarına uğurlandı.

Cenaze törenine katılan Filistinliler, işgal rejiminin cinayetlerini kınayarak, şehit ailelerinin acılarını paylaştılar.

Bugün işgal rejimi savaş uçakları Eş Şati Mülteci Kampı'nı bombaladı. Saldırıda iki aileden 10 kişi şehit düştü.

İslami Direniş Hareketi (Hamas) Siyasi Birimi Başkanı İsmail Heniyye de, işgal güçlerinin bu sabah erken saatlerde eş-Şati Kampı’nda gerçekleştirdiği yeni katliamın işgalcilerin acizliğinin, başarısızlığının ve içinde bulunduklarını zor durumun göstergesi olduğunu ifade etti.

Heniyye, bu sabah konuyla ilgili yayınladığı bildiride, masumların ve sivillerin hedef alınmasının sorumluluğunun tamamen işgal rejimine ait olduğunu belirtti.

Direnişin kahraman Filistin halkını savunmaya devam edeceğini söyleyen Heniyye, düşmana hezimet yaşatacaklarını ve cinayetlerine son vermesini sağlayacaklarını kaydetti.



Yeni yorum ekle