'Arap Arabuluculuğu Filistin Direnişi İçin Bir Tuzaktır'

Ct, 15/05/2021 - 09:31

Nuceba İslami Direniş Hareketi Sözcüsü Nasır el Şemmari twitter mesajında Filistinli direniş gruplarını takdir etti ve arabuluculuk bahanesiyle bir kez daha paralı Arap rejimlerinin tuzağına düşmemeleri konusunda onları uyardı.

Welayet News  - Nasır el Şemmari twitter mesajında, Siyonist rejim ordusunun saldırıları ve direnişin eylemleri karşısında bazı Arap rejimlerinin hareketlerine tepki gösterdi.

Nuceba Hareketi Sözcüsü şu ifadelerde bulundu: ‘Filistin'in İslami direnişi, bir kez daha paralı Arap rejimlerinin ve onların şüpheli arabuluculuklarının tuzağına düşürülmemelidir ve direnişin darbeleri bu ülkeler için Siyonist rejimden daha acı vericidir.’

Nasır el Şemmari daha sonra Filistin Direniş Kuvvetlerine hitaben şunları yazdı: ‘Devam edin, zafer yakın ve Kudüs daha da yakındır.’

Geçtiğimiz günlerde Mısırlı delegeler Gazze'de ateşkes sağlamak için Tel Aviv'e geldi ve dün 12 saatlik ateşkes teklif ettiler.

Filistin direnişi ile Siyonist rejim arasındaki çatışmalar, direnişin Tel Aviv’e, Kudüs ve Mescid-i Aksa’ya yönelik saldırılarına son verilmesi için tanıdığı mühletin sona ermesinin ardından Pazartesi günü başladı.

Siyonist güvenlik kabinesi Çarşamba akşamı, Hamas'a ve Gazze'deki İslami Cihad direniş hareketlerine karşı saldırı operasyonlarını artırma amaçlı askeri planları onayladı ve son 24 saat içinde bölgedeki sivil üslere ağır hava saldırıları ve topçu saldırıları gerçekleşti.

Filistin Sağlık Bakanlığı'nın açıkladığı son rakamlara göre, bu saldırılarda şu ana kadar 31'i çocuk 15'i kadın 119 kişi hayatını kaybetti. İsrail Başbakanı Binyamin Netanyahu da dün, bu rejimin ordusunun Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarının "ihtiyaç duyulduğunda daha güçlü şekilde" sürdüreceği tehdidinde bulundu.



Yeni yorum ekle