Siyonist İsrail’in Gazze Saldırısında Bir Aileden 8 Kişi Şehit Oldu

Ct, 15/05/2021 - 09:25

Bebek katili siyonist rejim İsrail en yeni cinayetinde, Gazze kentinin batısında bir eve düzenlediği hava saldırısında altısı çocuk, ikisi kadın, bir ailenin sekiz üyesini şehit etti.

Welayet News - Korsan İsrail savaş uçakları bu sabah Şati kampında Ebu Hatab adında bir sivilin evini bombardıman etti; bombardımanda ailenin sekiz üyesi şehit düştü.

Filistinli kaynaklar ise, siyonist ordunun Gazze limanına da denizden saldırdığını duyurdu.

Bu arada Gazze Şeridi ile işgal altındaki toprakların sınırında gerginlik tırmanarak devam ediyor. Bölgede bir yandan Filistin direnişi işgal altındaki topraklara roketli saldırılarını sürdürürken, siyonist rejim savaş uçakları ve topçu birlikleri de Gazze’yi vurmaya devam ediyor.

Gazze’de Sağlık Bakanlığı şimdiye kadar aralarında 37 çocuk ve 22 kadının bulunduğu şehit sayısını 136, yaralı sayısını 900 olarak açıkladı.

Öte yandan Filistin özerk teşkilatının Sağlık Bakanlığı da bir açıklama yaparak, Batı Şeria’da siyonist askerlerin Cuma namazından sonra protesto eylemi düzenleyen Filistinlilere saldırılarında en az 9 Filistinli şehit düştüğünü, 474 kişi de yaralandığını açıkladı.

Kudüs ve Filistin’in diğer bazı kentleri mübarek Ramazan ayından beri siyonist askerlerle Filistinlilerin arasında çatışmalara sahne oluyor.



Yeni yorum ekle