Direniş Cephesi: Ellerimiz Siyonist Düşmanın Derinliklerine Uzanıyor

Çar, 12/05/2021 - 17:53

Irak Nuceba Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem el-Kabi, Hamas ve İslami Cihad Hareketi Genel Sekreterleri ile yaptığı görüşmede, Filistin direnişiyle işbirliğine tam olarak hazır olduklarını açıkladı ve Irak direnişinin elinin işgal altındaki toprakların derinliklerine ulaştığını belirtti.

Welayet News  - Filistin İslami Direnişinin işgal altındaki topraklardaki Siyonist mevzilere eşi görülmemiş saldırılarıyla birlikte, Nuceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreterinin, Hamas siyasi bürosu Başkanı İsmail Haniye ve İslami Cihad Hareketi Genel Sekreteri Ziyad Nahle ile yaptığı görüşmenin görüntüleri ilk kez yayınladı.

Nuceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri, bu görüşme sırasında Filistinli Mücahidlerle dayanışma içinde olduğunu ifade etti ve şunları söyledi: ‘Irak halkı her zaman mazlum Filistin halkının yanında yer aldı ve onların vahşi ve işgalci Siyonist rejimden kurtulma çabalarını destekledi. Ben şahsen Filistin’in kutsal topraklarında düşmanlarla savaşmayı diliyorum.

Silahlı direniş, Kutsal Kudüs'ü ve dolayısıyla Filistin topraklarını tamamen özgürleştirmenin tek yoludur ve direnişin o kurtuluş anına yakın olduğuna inanıyoruz.

Direniş ekseni her geçen gün daha da geliştirilmeli ve aynı zamanda hedeflerde vahdet tezahür etmelidir.

İsrail ile savaşın artık Doğu Akdeniz'deki bir ülkeyle sınırlı olmayacağını aksine, Siyonistlerin hava sınırlarında Filistinli olmayan inançlı mücahitlerden oluşan bir cephe ile de karşı karşıya kalacaklarını defalarca belirttim.

Filistinli kardeşlerimizle her türlü askeri ve güvenlik işbirliğine hazırız. Irak'taki Siyonistlerin ülkenin kuzeyindeki tüm gayri resmi hareketlerini izliyoruz ve direnişin işgal altındaki toprakların derinliklerine ulaşacağına söz veriyorum.

Amerikan işgalcilerinin Irak'tan çekilmesinin ilk etkisi Filistin denklemi üzerinde olacaktır. Siyonist rejim, müstekbir Batı'nın gayri meşru çocuğudur ve İsrail’in şu andaki cesareti ABD'nin desteğiyledir. Amerika düşüş halindedir ve Mukaddes Filistin Topraklarının özgürleşmesine hizmet edecektir.’



Yeni yorum ekle