Karamollaoğlu’ndan Sert Tepki: Harekete Geçmek İçin Neyi Bekliyoruz?

Çar, 12/05/2021 - 17:10

Saadet Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, sosyal medya hesabı twitterdan Filistin'de yaşananlara karşı Türkiye ve İslam dünyasının topyekun bir şekilde harekete geçmemesine tepki gösterdi.

Welayet News  - Karamollaoğlu'nun twitterdeki açıklamaları şöyle;

Mübarek Ramazan ayında saldırılarına devam eden Siyonist İsrail'in Arife gününde sabahın ilk ışıklarında Gazze'ye savaş uçakları ile saldırmasını, "İşgalci İsrail, haddini ve hududunu bir kez daha fazlasıyla aşmıştır" sözleriyle kınayan Temel Karamollaoğlu, "Bu alçaklığa artık bir son verilmelidir." dedi.

Müslümanların ilk kıblesine saldıran işgalci ve katil İsrail'in Ramazan Bayramında kundaktaki bebeklerin kanını dökmek için harekete geçtiğini belirten Karamollaoğlu, "Peki biz, Türkiye ve topyekun İslam alemi olarak harekete geçmek için daha neyi bekliyoruz?” diye sordu.

Sosyal medya hesabı üzerinden paylaşım yapan Karamollaoğlu şu ifadeleri kullandı:

“Arife günü, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte savaş uçaklarıyla Gazze’ye insanlık dışı saldırılarda bulunan işgalci İsrail, haddini ve hududunu bir kez daha fazlasıyla aşmıştır!

Çocukları, kadınları, sivilleri ve topyekun masumları hedef alan bu alçaklığa artık bir son verilmelidir!

Zaman, temenni cümleleri kurma değil; bu zulme son vermek ve kınamanın ötesinde sonuç alıcı adımlar atmak için harekete geçme zamanıdır!

İlk kıblemize ve tüm kutsal değerlerimize saldıran işgalci ve katil İsrail, şimdi de Ramazan Bayramı’nda kundaktaki bebeklerin dahi kanını dökmek için harekete geçmiştir.

Peki biz, Türkiye ve topyekun İslam alemi olarak harekete geçmek için daha neyi bekliyoruz?”



Yeni yorum ekle