İsrail’i Koruyan Kürecik Üssüne İzin Veren AKP Önünde Eylem Yapan Oldu Mu?

Pt, 10/05/2021 - 19:27

Siyonist İsrail rejiminin Müslümanların ilk kıblegâhı olan Mescid-i Aksa'ya yönelik baskını sonrasında Malatya'nın Akçadağ ilçesi Kürecik nahiyesindeki askeri üs yine gündeme geldi.

Welayet News  - İYİ Parti Kocaeli Milletvekili Lütfü Türkkan da Malatya Kürecik'teki Siyonist İsrail'i koruyan askeri üs için dikkat çeken bir paylaşım yaptı.

Twitter'dan Malatya Kürecik'teki Siyonist İsrail rejimini korumakla görevli askeri üssün AKP tarafından izin verildiğini belirten Türkkan, şu ifadeleri kullandı:

"İsrail’i koruyan Kürecik üssüne izin veren Ak Parti önünde eylem yapan oldu mu?"

AKP, SİYONİST İSRAİL'İ KÜRECİK ÜZERİNDEN NEDEN KORUYOR?

AKP'nin onayıyla ve ABD tarafından Malatya Kürecik'te kurulan askeri üs, Siyonist İsrail'in varlığını korurken İslam coğrafyasını ise tehdit ediyor.

ABD tarafından kurularak koruma ve istihbarat paylaşımında önemli görevler üslenen Kürecik üssü Siyonist İsrail terör rejimine kalkan görevi görürken AKP iktidarı eliyle Siyonist rejimin korunması ise büyük öfkeye yol açıyor.

Siyonist İsrail'in korunması amacı güden askeri üssün temel amaçlarından bir tanesi ise özellikle İran'dan Siyonist İsrail'e fırlatılacak füzelere karşı koruma kalkanı görevi görmesi.

Bu kapsamda Mescid-i Aksa'ya yönelik Siyonist İsrailce yapılan alçak saldırı sonrasında Siyonist İsrail'i koruyan Kürecik askeri üssün faaliyetlerine son verilmesi yoğun şekilde tekrar dillendirilmeye başlandı.

Ayrıca son günlerde çocuk katili Siyonist İsrail ile AKP'nin normalleşme çabasına girdiği görülürken Mescid-i Aksa saldırısı sonrası Siyonist İsrail'i koruyan Kürecik askeri üssün kaldırılması konusunun gündeme alınıp alınmayacağı ise merak konusu oldu.



Yeni yorum ekle