Saadet Partisi’nden Mescid-i Aksa Tepkisi: Edebiyatı Bırakın, İş Yapın

Pt, 10/05/2021 - 19:17

Saadet Partisi İstanbul İl Başkanı Ömer Faruk Yazıcı, İsrail'in işgal altındaki Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya yönelik düzenlediği saldırılar nedeniyle tepki gösterdi.

Welayet News  - İktidarın sivil toplum kuruluşu gibi davranmaması gerektiğinin altını çizen Yazıcı, "Bugün, sadece kınamanın ötesine geçemeyen her açıklama boştur. Artık edebiyat parçalamayı bırakın, iş yapın." dedi.

İKTİDAR, SİVİL TOPLUM KURULUŞU GİBİ DAVRANAMAZ

Yazıcı, sosyal medya platformu Twitter hesabından şunları kaydetti:

"İktidar, sivil toplum kuruluşu gibi davranamaz; davranmamalıdır! Bugün, sadece kınamanın ötesine geçemeyen her açıklama boştur! Artık edebiyat parçalamayı bırakın, iş yapın! Zira onlarca kez tecrübe edilmiştir ki İsrail, ancak güçten anlar; laftan ve kınanmaktan anlamaz. Söz konusu Mescid-i Aksa olduğunda bu aziz milletin tamamının desteğini alabilecek yetki sahibisiniz. Sözler tükenmiştir şimdi artık somut adımlar atma zamanı.

AGD İSTANBUL, İSRAİL İSTANBUL KONSOLOSLUĞU ÖNÜNDE TOPLANIYOR

Öte yandan, Anadolu Gençlik Derneği İstanbul Şubesi öncülüğünde, işgalci İsrail'in Mescid-i Aksa'daki saldırılarını protesto etmek ve Kudüs halkının direnişe destek vermek için bu akşam 23.00'da İsrail İstanbul Konsolosluğu önünde toplanacak.

 

 



Yeni yorum ekle