El-Kabi: Nefes Aldığımız Sürece Mücadele Edeceğiz

Pt, 10/05/2021 - 18:55

Washington'un Kudüs'teki işgalci rejimin suçlarını örtbas etme çabalarına değinen Nuceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri, direnişin Siyonist-Amerikan koalisyonunun hareketlerini izlediğini vurguladı.

Welayet News  - Nuceba İslami Direniş Hareketi Genel Sekreteri Şeyh Ekrem el-Kabi, mesajında, Siyonist-Amerikan koalisyonunun şeytani planlarının ulusların kaderiyle oynamak ve masum insanları öldürmekle sınırlı olmadığını belirtti ve şunları söyledi: ‘Onlar, dünyayı yozlaştırdılar ve baskı ve zorbalığın, ülkelerin işgalinin, halkın haklarının ihlalinin ve diğer küresel suçların arkasında da yine onlar var.

Washington, Irak, Suriye, Yemen, Filistin, Afganistan ve diğer İslam ülkelerinde, terörist grupları destekleyerek fitne çıkarıyor. ABD işgalci Siyonist rejime desteğinden ve İsrail'in savunmasız Filistin halkına karşı işlediği suçları örtbas etmekten vazgeçmeyecektir.

İslami Direniş, düşmanın hareketlerini izliyor. Gece ve gündüz var olduğu ve nefes aldığımız sürece, güvenlik, egemenlik, bağımsızlık ve özgürlüğe kavuşmak için düşmanların komplolarıyla mücadele edeceğiz.’ 



Yeni yorum ekle