İmam Hamanei, Müslüman milletlerin moral kaynağıdır

Pa, 09/05/2021 - 09:14

Bahreyn’in 14 Şubat Gençlik İttifakı Hareketi, İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei Müslüman milletlerin Kudüs’ü kurtarma umudunu takviye eden sonsuz moral kaynağı olduğunu vurguladı.

Welayet News - Bahreyn’in 14 Şubat Gençlik İttifakı Hareketi Cumartesi günü yayımladığı bildiride, İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei’nin Dünya Kudüs Günü konuşmasına teşekkür ederek, Beytulmukaddes halkının intifadasını ve Bahreyn halkı ve diğer Arap ve İslam milletlerinin Dünya Kudüs Günü’nü coşkulu bir şekilde kutlamalarını takdirle karşıladıklarını belirtti.

14 Şubat Gençlik İttifakı Hareketi bildiride, İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei beyanatında başta Kudüs ve Mescid-i Aksa olmak üzere, işgal altındaki Filistin topraklarının kurtuluşunun önemine özel vurgu yaptığını, bu vurgu İran İslam Cumhuriyeti nizamının büyük kurucusu İmam Humeyni’nin -ks- Filistin ve Kudüs gününe desteğine yönelik yolu ve siyerinin devam ettiğini ve bu düşüncenin tecellisi olduğunu gösterdiğini vurguladı.

14 Şubat Gençlik İttifakı Hareketi bildiride, İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei’nin beyanatı, şer ekseni ve ABD ve korsan İsrail elebaşılığındaki küresel istikbarın içi boş olduğunu bilen bir inancın istikrarlı ve umutlu bakışlı olduğunu hatırlattığını ve bu zümrenin yok oluş zamanı daha da yaklaştığını ortaya koyduğunu belirtti.

14 Şubat Gençlik İttifakı Hareketi, İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei’nin Filistin ülküsüne ve direniş cephesi liderlerine destek vermesi ve özellikle Filistinli direniş gruplarını ve tüm direniş cephesini manevi ve fikri açıdan gelişmelerini desteklemesi, dünyanın tüm hür insanlarını onurlandırdığını kaydetti.

İslam İnkılabı Lideri İmam Hamanei Dünya Kudüs Günü dolayısıyla yaptığı konuşmada Arap gençlere hitap ederek, Filistin halâ ayakta olduğunu ve cihada devam ettiğini ve Allah’ın yardımları ile sonunda siyonist düşmanın üstesinden geleceğini belirtti.



Yeni yorum ekle