Siyonistler ve ABD Arabistan'a Saldırırsa Herkesten Önce Biz Onları Savunacağız

Per, 06/05/2021 - 18:57

Irak Ketaib Hizbullah Direniş Hareketi Sözcüsü, direniş ilkelerinin değişmezliğini vurgulayarak, Suudi Arabistan'ın Siyonistler ve Amerikalılar tarafından saldırıya uğraması durumunda herkesten önce Direniş Ekseninin onları savunacağını belirtti.

Welayet News  - Irak Ketaib Hizbullah Hareketi Sözcüsü Muhammed Muhyi, direniş ilkesinin sabit olduğunu vurguladı.

Muhammed Muhyi Irak’ın Aletejah TV kanalına verdiği röportajda konuyla ilgili olarak şu ifadelerde bulundu: ‘Filistin vazgeçilemeyecek bir tarih, inanç ve İslam ülkesidir. Filistin halkını bu toprakların sahibi olarak görüyoruz. Bu topraklar sadece Filistinliler için değildir. Bu topraklarda İslam’ın kutsalları vardır.

Bugün nerede olursa olsun tüm İslam topraklarını savunmaya hazırız. İnancımız, bu toprakların savunmasına gitmemizi ve bu yolda ölmemizi gerektirmektedir.’

Ketaib Hizbullah Hareketi Sözcüsü, Aletejah TV Kanalı muhabirinin Suudi Arabistan’ın savunulması hakkındaki sorusuna şöyle yanıt verdi: ‘Evet, Suudi Arabistan da ABD ve Siyonistlerin saldırısına maruz kalırsa, Suudi Arabistan'ı savunmak için bu rejimlerle mücadele eden ilk biz olacağız.

Bu tamamen normal bir durumdur. Bu konuda herhangi bir Müslümana sorun, size onları savunan ilk kişi ben olacağım diyecektir.’

Muhammed Muhyi konuşmasının devamında birçok ülkede mevcut durumun değiştiğine işaret ederek şunları söyledi: ‘Direniş ekseni aynı şekilde sabit kalmıştır, bu nedenle bütün gücüyle düşmanla mücadeleye devam etmiş ve onları yenmiştir.

Bugün İsrail rejimi, kaçınılmaz sonları yıkım olan kaderlerine çok bir şey kalmadığını anlamaya başladı.’



Yeni yorum ekle